30/1/07

CAL RECORDAR EL PASSAT PER ENTENDRE EL PRESENT I AIXÍ CREAR EL NOSTRE FUTUR- NAWAL AL-SAADAWI (1931)

Hi ha camins per la reflexió més enllà de les grans fites i de la investigació pròpiament dita.
En qualsevol fet existent podem girar i regirar els fils i descobrir noves fites.
Ser dona no és fàcil, hem aconseguit una parcel.la de llibertat que ens permet certa autonomia, però sovint hem d´estar vigilants i a l´agüait dels fets per no tornar enrera.
Demostrem amb el dia a dia que som a més de treballadores, humanes, que estimem, plorem, i que el nostre objectiu és molt més que l´èxit només professional,per nosaltres conta l´imprevist, l´amor, el desig, el perdó, el somnis d´una nit d´estiu i els secrets explicats en una nit de lluna plena .Aquest és el veritable sostre.
Penso que som conscients de que el que més val és el present però tenim la mirada en el futur.
No volem perdre, volem guanyar però en els límits del que és possible.
Reivindiquem estar en totes les esferes públiques i privades, en càrrecs i en treballs tècnics però volem conciliar el nostre temps personal, familiar , i social.
Una bona gestió del temps comença per conèixer-se i buscar allò que ens permet lluitar en el més intern del nostre desig.
Som dones d´ara, treballem i ens enmirallem en grans dones que massa sovint han viscut a l´ombra, però sobretot volem aconseguir fites per les dones del futur! Cada petit pas que fem ara és un avenç pel demà .

28/1/07

FES ALLÒ QUE EL COR ET DIU QUE ESTÀ BÉ.Et criticaran igualment! Indira Gandhi (1917-1984)



Començo aquest bloc , amb il.lusió i a l´hora, enveja pels meus amics (el meu fill entre ells) i amigues, que ja fa dies que escriuen post en els seus propis blocs.
No m´acabava de decidir. Era el que en diuen una comentarista i prou.
Tot i que sóc impulsiva en les accions del dia a dia , hi ha fets que necessito premeditar i només després d´una reflexió interna em decideixo a iniciar activitats o canvis nous en la meva vida.
Crear el meu propi bloc ha sigut una d´aquestes idees que he hagut de meditar. M´agrada engrescar-me en projectes nous , com molta gent, però no començar i deixar-los , necessito certesa en la reflexió de que serà correcta la decisió i després em sento fidel a la trajectòria iniciada.
Intentaré expressar les meves idees , els meus pensaments i contrarestar opinions personals amb qui ho llegeixi.
Gràcies a totes i tots els de la blocosfera per animar-me a ser-hi!
Com sempre, petons i salut