4/8/15

En quan les llistes siguin oficials dimiteixo de SECRETARIA GENERAL D UGT comarques gironines

Estem vivint una realitat política i social canviant, especialment en el nostre país.




Els que em coneixeu sabeu que he defensat i reivindicat les millores laborals i socials per la classe treballadora amb vehemència i honestedat perquè hi crec, però també sabeu que sempre he tingut clar que la part social i nacional d’un país és un tot, són les dues cares d un mateix objecte.( Per això, alguns diuen actuar socialment i pensar nacionalment i a l inversa)



He estat més de 7 anys secretària general de la UGT comarques gironines ,per tant la cara visible de tots vosaltres en l’entorn social de la nostra demarcació i he intentat representar-vos i servir-vos amb la màxima coherència, responsabilitat i dedicació, que m’ha estat possible.



A hores d’ara, alguns sabreu que he decidit fer un pas “al costat” i acceptar anar a una llista per les eleccions al Parlament de Catalunya.



És per això que decideixo dimitir del càrrec de secretària general de la UGT de comarques gironines, així com de les representacions que em van ser encomanades derivades del càrrec, perquè entenc que en una llista política, amb l'expressió d’una manera determinada de veure el país, només estaria representant una part de vosaltres i no a tots i totes, i no seria honrat per part meva continuar exercint la vostra representació.



Seguiré estant vinculada a la UGT des de la base, com a afiliada i com a delegada del meu centre de treball i ,com sempre, sigui on sigui ,defensant els drets de la classe treballadora, perquè és el que sóc i és el que em sento.



També dir-vos que sóc conscient que la visibilitat que m’ha donat aquests anys de treball amb vosaltres ha sigut clau per a que avui m escollissin per anar a la llista, per tant moltes gràcies a tots i totes per aquest temps compartit, pel vostre suport en tot moment i perquè amb vosaltres, gent de la UGT ,més que amb ningú ,he après a defensar els drets col•lectius i sobretot a lliurar somnis per a una realitat millor dia a dia. Som un gran sindicat, som la UGT, amb 125 anys d’ història i ho demostrem cada dia en cada centre de treball i en cada decisió sindical.



El nou repte, també, implicarà dedicació i il•lusió, treball per un objectiu, que és el que em dictamina el cor en aquests moments, per fer un país nou, socialment just, i treballar per a que totes les persones treballadores hi siguin reconegudes, per una justícia social a l abast de tothom i per a que tots els drets siguin el més universals possible.



Amb el convenciment que la UGT és una gran organització, en la que cada un de nosaltres som una peça en el gran tot del sindicat, que tots i totes hi som importants, però cap imprescindibles, deixo la tasca que he fet aquests últims temps amb recança personal, evidentment, però sabent que l’organització seguirà fent camí i que tots els companys i companyes sou el millor d’aquesta societat.



Gràcies, una vegada més per tot i ens veiem en les lluites per un món millor i per un país de tots i totes! Com sempre al vostre servei!