16/7/12

INDIGÈNCIA





El proppassat 14 de juliol , el govern de l’Estat , en un dels seus divendres de dolor ens descobreix un nou món, un nou país, el pais de la INDIGÈNCIA .

Les mesures que ens imposen ens convertiran a tots en indigents culturals, indigents socials, morals i polítics.

Fa aproximadament 4 anys que escoltem les mateixes idees : ocurrències improvisades amb les mateixes justificacions que : Hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, que hi ha una crisi galopant, que hem gastat un 30 % més del que podíem… Qui ¿ Nosaltres ?Els treballadors amb uns salaris per sota de l’increment de l’ IPC anual? On són els diners? Algu els té ! i no precisament els que ens volen fer pagar, la gran majoria no hem gastat per sobre,  Quin és l’empleat públic que s’ha enriquit? Quina persona a l’atur és més rica? Quin jubilat cobra per malgastar ? quin discapacitat té un salari digne?

Aquí,  s’ha enriquit qui ha especulat, qui ha estafat, especialments els banquers , no, els treballadors /es, la classe mitjana, els aturats , els pensionistas, els jubilats …i perque doncs, ho hem de pagar aquests? Perque ens fan creure que el Benestar que teniem fins ara és insostenible?…..el que és insostenible és la colla d’ineptes que ens governen que en lloc de fer política econòmica, fan política d’ideologia d’extrema dreta , privatitzant el servei públic, desmantellant els pilars bàsics com l’educació, la sanitat i els serveis socials i enriquint als més rics i empobrint més als febles, convertint-nos en indigents socials.

Però no en tenen prou  i ataquen amb l’ IVA ,fins i tot en els aspectes de la cultura perque no cal ni l’ascensió social de les classes, ni cal que ens culturitzem amb una bona pel.lícula o una obra de teatre ..en que hi vagin ells n´hi n´ha prou! Ja esta bé ¡

I que és l’ IVA? un impost indirecte que no distingeix entre rics i pobres, que grava a tothom per igual, per tant, totalment injust .

I per que ens hem de queixar els treballadors/es ? Doncs perque no volem ser indigents polítics ni morals , Que pagui qui ha de pagar!! Que  posin mesures justes com gravar les rendes més altes,impost de societat, eliminar deduccions,, impost en les entitats de crèdit, lluita contra el frau fiscal…..però no…, ells contra nosaltres!!!.

 Critiquem ben alt i plantem cara,! Fem caure un govern que ens enganya, es presenta amb un programa i fa el revés,ha perdut la seva legitimitat  i per tant, no pot  continuar.

Si encara  hi som a temps , abans d’assolir el concepte  “indefensió apresa” –acceptar i pensar que no hi ha alternativa a força de tan escoltar-ho -cal que reaccionem, senyalem els culpables com van fer a Islandia  i sortim al carrer a dir no ,per canviar això¡!

Volen aconseguir els diners amb el nostre consum ,!.... doncs ,per començar,VAGA DE CONSUM, en el dia de la pujada de l’ IVA ,només despeses necessàries, privem-los d’aquesta recaptació extraordinària a costa nostra.

 Contra aquest capitalisme que ens imposen , no comprem i que amb el nostre IVA no solucionin el  que ells han robat!


I que sàpiguen que.... Tots i totes les persones de bé , preferim ser “antisistema” abans que INDIGENTS, que és en el que ens convertiran si no ens movem i sortim al carrer a dir NO!