8/12/08

TORROELLA ,VILA VELLA sardana de Vicenç Bou

Avui la premsa porta aquesta informació:

Milloraran el carrer d'Ullà i el del Teatre de Torroella per dinamitzar el comerç
Forma part de la reforma integral del nucli antic
El carrer d'Ullà i el del Teatre del nucli antic de Torroella de Montgrí es rehabilitaran amb la finalitat de potenciar el nucli antic i, al mateix temps, dinamitzar el comerç en aquesta zona del municipi. La reforma es farà el 2009, amb una inversió de 285.000 euros.

Personalment com a regidora de promoció econòmica i sobretot com a torroellenca em fa il.lusió aquest projecte, perquè, malgrat alguns comentaris de si és convenient fer-ho o no, hi crec fermament per diverses raons:

1/Per conservar en bon estat les parts emblemàtiques del nostre municipi, i penso que el carrer d’ Ullà i el carrer Teatre són dues arteries neuràlgiques del nostre poble, que a més tothom qui arriba de visitant hi passa i s’emporta la primera impressió, segons aquest entorn.


2/La dinamització comercial dels municipis envers els centres comercials de les ciutats, passa per potenciar les compres en un entorn agradable, significatiu,identitari i el C/ d’ Ullà ho ha estat durant molts anys i no pot perdre aquest ímput tan important.


3/ Com administració pública cal afavorir l’aposta per la inversió en infraestructures i obra civil , ja que això significa, afavorir el sector de la construcció i les empreses auxiliars,augmentar l’ocupació de treballadors i treballadores, opcions i oportunitats de desenvolupament econòmic i social i per tant generar millors espais per l’activitat econòmica que ens donaran noves oportunitats en un futur a mitjà i llarg termini..I evidentment en temps de crisi és encara més indispensable!