28/1/07

FES ALLÒ QUE EL COR ET DIU QUE ESTÀ BÉ.Et criticaran igualment! Indira Gandhi (1917-1984)



Començo aquest bloc , amb il.lusió i a l´hora, enveja pels meus amics (el meu fill entre ells) i amigues, que ja fa dies que escriuen post en els seus propis blocs.
No m´acabava de decidir. Era el que en diuen una comentarista i prou.
Tot i que sóc impulsiva en les accions del dia a dia , hi ha fets que necessito premeditar i només després d´una reflexió interna em decideixo a iniciar activitats o canvis nous en la meva vida.
Crear el meu propi bloc ha sigut una d´aquestes idees que he hagut de meditar. M´agrada engrescar-me en projectes nous , com molta gent, però no començar i deixar-los , necessito certesa en la reflexió de que serà correcta la decisió i després em sento fidel a la trajectòria iniciada.
Intentaré expressar les meves idees , els meus pensaments i contrarestar opinions personals amb qui ho llegeixi.
Gràcies a totes i tots els de la blocosfera per animar-me a ser-hi!
Com sempre, petons i salut

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvinguda Dolors,

De Torroella ja som força els que tenim blog.
Crec que la teva opinió en molts moments i especialment en fets del poble pot enriquir la blogosfera, encara que pel que veig en aquesta primera entrada, sembla que vols fer un blog personal, no d´ideologia política i prou.

Anònim ha dit...

benvinguda dolors.... a la febre blocaire!

Anònim ha dit...

Així m´agrada que t´hagis decidit després de que moltes t´ho deiem, i com no podia fallar de colors liles com a bona feminista!

Anònim ha dit...

Així m´agrada que t´hagis decidit després de que moltes t´ho deiem, i com no podia fallar de colors liles com a bona feminista!

Anònim ha dit...

pensa en el camí que hi ha per fer, i quan et trobis una pedra salta, perquè sempre hi haurà una branca amiga per continuar caminant

Jordi Martinoy i Camós ha dit...

Benvinguda al club!. T'afegeixo als enllaços del meu bloc. Salut i éxits!

Eduard Batlle ha dit...

L'oceà és immens i pot espantar quan situes la barqueta vora el mar. Però navegar virtualment també té plaers indescriptibles quan s'interactua i s'aprèn al mateix temps. Sort i a gaudir del mar!