8/2/08

ES BEN CONEGUT QUE LA NOSTRA SOCIETAT ES CARACTERITZA PER LA CONSTRUCCIÓ SOCIAL A PARTIR DEL MERCAT DE TREBALL.MARTA SELVA Presidenta IC

El Girona rai que durant un temps escoltàvem quan sortíem dels límits de les nostres comarques,-tu rai que ets de Girona - o el Girona Rai que es va fer servir com eslògan publicitari a la ciutat de Girona ha perdut contingut i contingent.
L’anàlisi de les dades d’ocupació d’aquests darrer any són escandaloses.
El necessari seria una ocupació estable i de qualitat però el que realment tenim és que hem canviat el sistema productiu de la indústria per una massificació en el serveis i al mateix temps per una precarietat tan contractual com salarial.
Fa un parell de dies, els titulars dels diaris eren “Girona registra les pitjors dades d’atur de l’última dècada en aquest mes de gener” .
Les dades ens indiquen que l’atur s’ha incrementat un 10,7% més, que ha disminuït un 21,5% la contractació indefinida i que ha augmentat un 3,75% la temporal.
Que ara mateix tenim més de 12000 homes en situació d’atur i més de 14000 dones.
Això implica que mentre a Catalunya per cada 1000 treballadors/es hi ha 66 persones aturades, a les nostres comarques n’hi ha moltes més, per cada 1000 treballadors /es tenim 84 persones aturades.
El Girona rai s’ha convertit en Girona ai, ai, ai !

4 comentaris:

zel ha dit...

Ai, ai ai, ja deia jo que a can "tu rai" no hi havia estat mai!!!
És que no pot ser de publicitar una terra pel sol i l aplatja, després, quan les coses canvien, passa el que passa...

Anònim ha dit...

A nosaltres sí ens preocupa l'atur!Sort que tu tens més bon ull i esmentes que pot ser un problema tenir més atur a Girona que en els altres territoris.
N'hi ha que no opinen igual.

ti ha dit...

Dolors t'hem afegit un enllaç al blog TorroellaInformació.
http://torroellainformacio.blogspot.com

Estela ha dit...

és força preocupant i els joves es desanimen també. Per cert, hi ha una música d´origen algerià, el RAI, tu i jo vam anar plegades a un concert de cheb mami a Casablanca.te´n recordes? jajaja un petó.