11/9/08

11 de setembre DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Hi ha persones que reivindiquen, hi ha qui commemora, hi ha qui celebra, hi ha qui fa festa .





Al meu municipi: Estelada al balcó de l' Ajuntament, estelada en el castell, estelada davant l'oficina de turisme de L' Estartit . ....i tot aprovat en el proppassat ple municipal.




ah!!!!! Estelada a casa meva i en moltes altres cases per decisió personal i pròpia!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la iniciativa ERC i UPM

Anònim ha dit...

VAN VOTAR A FAVOR EL GRUP D'ERC,DE CiU I DEL LEI. LA INICIATIVA COM A MOCIÓ VA SER DE LA SECCIÓ LOCAL D'ERC. EL LEI VA RECLAMAR UNA ESTELADA TAMBÉ PER L'ESTARTIT. UPM VA ABSTENIRSE DIENT: "PER NO FERIR SENSIBILITATS ENTRE ELS SEUS VOTANTS"

Anònim ha dit...

Molt bé Dolors! Que be veure que a Torroella, Pals, Regencós, Palafrugell, ..., hem penjat l'estelada a l'Ajuntament! Que díficil pensar això no fa masses anys. Ara, cada any!! Visca Catalunya Lliure!!

Xevi

zel ha dit...

I a casa meva també, que la tinc penjada al blog!

Per cert, ahir al vespre al castell, no era pas l'estelada que penjava, era una senyera com cada any... hi ha hagut canvis aquesta matinada? Me n'alegraré...

Bona diada, visca la terra, teva, meva nostre i dels qui hi vinguin.

Anònim ha dit...

M'agradaria saber si es veritat el que diu el 2ºanònim si fos aixi´em sabria molt de greu.

Anònim ha dit...

Si efectivament va ser CIU i no UPM
qui va donar suport a l´estelada.

DOLORS ha dit...

Hola anònim;
La moció de l'estelada la va presentar la secció local d' ERC de Torroella. Es va passar en el ple del dia 10 de setembre i no es va haver de fer votacions individuals de regidors /es ja que cada grup es va definir.ERC evidentment va opinar que estava d'acord amb l'esteleda en el balcó, CiU també, i el LEI en va demanar una per L'Estartit. El grup d' UPM per mitjà del regidor Benet Amat fent de portanveu va dir que com a grup no hi estaven en contra però s'abstenien ja que en el seu grup hi havia moltes sensibilitats i així no ferien a ningú.

DOLORS ha dit...

Perdoneu, estelada i no esteleda!!

Anònim ha dit...

exactament el que va passar va ser que esquerra i ciu van votar un sí unànim, després en carles negre va demanar a ser possible una estelada a l´estartit també, a la qual cosa va estar d´acord en genís, demanant que fos en un lloc adequat.. finalment en Benet va dir que upm no es podia pronunciar a favor per no ferir sensibilitats i es van abstenir els d upm.ni més ni menys.

Anònim ha dit...

Què vols dir un sí unànim?

La moció la va presentar la secció local d' ERC, com diu es diu abans o els de Ciu i ERC com s'intueix per l'espectador?

Anònim ha dit...

Som les semsibilitats espanyolistes
d´UPM les que es podien sentir ferides ???.

xoia ha dit...

La gent que es pugui sentir ferida per l'expressió del legítim desig de llibertat d'una nació no pot ser considerada ni com a catalana ni com a demòcrata, sinó com a còmplice de les tropes borbòniques que ens varen derrotar ara fa 300 anys i que volen continuar dominant-nos i oprimint-nos fins a fer-nos desaparèixer. Quina sensibilitat és més important: l'orgull del conqueridor o l'anhel del conquerit?

Anònim ha dit...

La moció de penjar l’estelada a la façana de l’Ajuntament la va presentar la secció local d’ERC, es cert, però CiU va demanar que també se’n pengés una a L’Estartit, es cert. Varen votar a favor ERC, LEi i CiU, UPM es va abstenir, també es cert. El que no s’ho cregui que llegeixi les actes o que pregunti a els assistents al Ple. Una cosa tant simple i clara també s’ha de tergiversar ?, realment son ganes de fotre llenya al foc, o no ?

Anònim ha dit...

Jordi, per que cony felicitats a UPM, per deixar-nos amb el cul enlaire ?. Ferir sensibilitats, ja i ja

Anònim ha dit...

quina xarlotada, gràcies a esquerra republicana en aquest país tenim tripartits, quatripartits, quatripartits + trànsfugas, com mes gent som, més paguem els desgraciats de catalans de sempre, quina manera d'enganyar i de fer país......... a mi hem cauria la cara de vergonya, però com que vosaltres això no sabeu que és, mentres vosaltres aneu bé el país qu'es foti, el poder i la cadira per sobre de tot¡¡¡¡ una mica de dignitat.....