25/4/10

1 de maig de 2010


Dissabte que ve commemorem el dia del treball, será una data assenyalada i marcada per moltes dificultats. Ens ha costat temps aconseguir conquistes socials i ara sembla que alguns ens les volen fer trontollar davant les empremtes de la crisi.No volem un estat de "malestar" de cap manera!
Una crisi que nosaltres no hem provocat i que alguns ens volen fer creure que som la principal dificultat per a sortir-ne.Nosaltres ho tenim clar , si tenim alguna cosa que veure amb la crisi és que en som les víctimes.
El missatge o lema d’aquest 1 de maig 2010 és PER L’OCUPACIÓ DE QUALITAT I LA PROTECCIÓ SOCIAL. Es tracta de traslladar en una frase el sentiment que tenim per sortir al carrer , el que volem!.
En temps en que surten idees diàriment, des de que es vol el model alemany o l’austríac, o que es vol parlar de reforma nosaltres hem de fer una ofensiva dient que sí, que volem aquests models, però amb totes les mateixes condicions que gaudeixen aquests estats, no només han de ser mirall pel que interessa,o bé, que reforma no és sinònim de retallada, sinó que reforma vol dir enfortir una sortida favorable a la crisi pels treballadors/es del nostre país.
De fet del canvi de model productiu , la UGT ja en parlàvem quan hi havia eufòria i advertiem que calia no sotmetre l’economia del mercat laboral a les bases de la precarietat i la temporalitat.
Els sindicats com a representants dels treballadors /es volem corregir els problemes que ens han portat a la crisi, per això hem fet, fem i farem propostes i apostes per refer els déficits estructurals en el marc del diàleg social que és on hem de resoldre i cercar les solucions.
Lluitem i continuarem lluitant per una tranformació cap a un món més just i social,on les persones siguin el primer i on el treball sigui un veritable valor en si mateix i així ho farem una vegada més aquest PRIMER DE MAIG DE 2010.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Toqueu de peus a terra .