12/5/10

12 de maig, UN DIA DE MAL DE QUEIXAL, MAL DE VENTRE I MALHUMOR PELS TREBALLADORS I TREBALLADORES

Avui un mal dia ¡
Llevar-se i escoltar amb veu de les esquerres que una vegada més serem els treballadors i treballadores que pagarem les dificultats de l’economia ja és el colmo!
Primer ,els va costar admetre que estavem en crisi,però ara ja han passat el que en diriem el marge permés, les linees vermelles!!!!.
Comença la retallada de drets a la classe treballadora.I cal plantar cara!
I cal que tots ens adonem del que vol dir aquesta retallada d’un 5 % als treballadors de la funció pública:
1/Com podem demanar augmentar salaris o mantenir en els altres sectors si la comparativa será: Com em demanes puja salarial si l’ Estat ha retalLat? Per tant ens afecta a tots i a totes!!.
2/ Per què toca als mateixos sempre? Qui recorda que la crisis va ser provocada pel món financer? Què s’ha tocat, renovat o simplement regulat del sistema financer?Quan s'ha parlat de retallar les pensions vitlícies, els exagerats sous dels directius o dels càrrecs de confiança, dels consellers dels consells d'administració de les grans empreses... Res de res!!
3/ Les pensions són les culpables del déficit ? Que no saben el senyor Zapatero i el Sr Castells (que s’ha apuntat aviat al carro)que la majoria de pensions són entre 700 i 800 €?
4/ No cal que parlem d’augmentar els impostos de les SICAV (societat d’inversio de les grans fortunes)"pobretes" o de'aplicar la taxa Robin Hood de les transferències financeres internacionals,no!! això què, no cal?
El que s’ha proposat avui és injust , irresponsable,desequilibrat i no porta enlloc més que a una emprenyada general i a crear conflictivitat!
així em sento , així estic!!