4/7/10

VAGA GENERAL DEL 29 DE SETEMBRE DE 2010


NOMÉS ALGUNES IDEES DE LA REFORMA QUE ENS PORTEN A LA VAGA N’HI HA MOLTES MÉS.-

Ens acomiadaran quan voldran i encara ens pagarem la indemnització nosaltres mateixos per que les empreses maquillaran els balanços econòmics i aleshores l’acomiadamant será procedent, i si fins ara amb 5 anys d’antigüitat i un salari de 1500 € una empresa pagaria 11250€, amb la reforma en marxa la idemnització será de 3000€,. Visca les rebaixes per les empreses i la poca indemnització pels treballadors!.

Igualen el contracte temporal amb l’indefinit
, així clar que quan ens contractin ja ens diran que si no hi ha feina cap al carrer.

La negociació col.lectiva queda en paper mullat i els empresaris ens faran xantatge a cada reunió d’empresa, amb els horaris , els salaris, la mobilitat dirà això o retallem personal … i au a empassar el que ells vulguin! Això vol dir que ens podrán canviar l’horari quan vulguin, trencar els convenis, els plans d’igualtat..si fins ara conciliar era difícil ara será imposible!.

No crea ocupació, no genera llocs de treball . fins i tot el ministre de treball ho diu! No serveix per sortir de la crisi .

Privatitza la recerca de feina i aporta més precarietat. Segons com tinguis el currículum i segons a on visquis tindràs possibilitats o no.hi haurà aturats de primera i de segona. Si tens formació i vius prop de Barcelona , les ETTs podrán col.locar-te però si has treballat al textil i vius al ripollés será difícil i cap agencia apostarà per a tu.

Si ets jove uff….Amb aquesta reforma, més temps per estar en contracte de practiques amb un salari d’uns 600€ per tant , saps que vol dir emancipar-te ¿ doncs no cal que ho provis… imposible!

I per si no n’hi ha prou…… baixen les pensions i retallen la despesa social i precaritzen els serveis públics!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

D'aquests llocs web d'informació! Gràcies gran! Gràcies per una bona estona visitant el seu lloc web. És realment un plaer la comprensió d'un lloc web com aquesta ple d'informació agradable. Gràcies!