1/10/10

DIA 29-SETEMBRE:- PER LA MANIFESTACIÓ DE GIRONA

SOM MOLTS, moltíssims i SEGUR QUE MÉS DEL QUE DEMÀ DIRAN I SOBRETOT MÉS DELS QUE ALGUNS VOLEN!!Els que avui sou aqui :
SOU GENT VALENTA, SOU ELS MILLORS,SOU ELS QUE DEFENSEU ELS DRETS LABORALS I SOCIALS DELS QUE ARA TREBALLEN, DELS QUE ARA ESTAN A L’ATUR, I DELS JOVES QUE HAN D’ENTRAR EN EL MÓN LABORAL-!
ENS VOLIEN ENREDAR, VOLIEN QUE ESTESSIM CALLATS I MUTS I avui hem sabut dir AIXÍ NO:
1/Alguns Volien que paguessim, encara més , la crisi els que no l’hem provocada, n’hi hem tingut cap culpa , i avui hem sabut dir NO!
2/ Alguns volien culpabilitzar i discriminitzar els que treballem , els que estan aturats, els pensionistes , els jubilats i avui hem demostrat que sabem dir NO!
3/Volien que restéssim callats, que no féssim soroll, i hem sabut donar una resposta contundent, amb una vaga general que no és més que un instrument reivindicatiu contra les mesures establertes
4/Ens demanen sacrificis, i només ens parlen que el dèficit públic l’hem d´eixugar uns quants : I amb això han intentat atacar-nos!
Ho van intentar:
1/amb la directiva europea de les 65 hores que vam saber tombar (el Desembre 2009)
,2/Amb la rebaixa de salaris en els treballadors de la funció pública del 5%
3/ ara ens volien colar una reforma laboral injusta laboral i socialment que afecta a tothom.
4/La proposta de retallada de pensions o canvi de jubilació fins als 67 anys, i els que som ara aqui, els diem que no volem que juguin amb les nostres pensions !
Avui 29 de setembre ens hi jugàvem molt i hem sabut donar una bona resposta i ho aturarem!.
• El que ens venien era:
• 1/POLÍTIQUES que estan plantejades només, per donar importància als mercats. que no en tenen mai prou, i per tenir contents els que reformar vol dir retallar als altres o sigui als poderosos
• 2/POLÍTIQUES que no donen sortida ni a la crisi econòmica i financera, ni fa res pel nou model productiu . No crea ocupació ni millora la qualitat de treball.(ho diu tothom)
• 3/POLÍTIQUES que discriminen les persones (fins i tot els més febles com els aturats) amb privatització de serveis públics essencials.
• 4/Es carreguen la negociació col.lectiva , constant xantatge als delegats i comitès,i deixa en paper mullat el paraigua dels convenis sectorials,baixant-los a nivell d’empresa.
• 5/No parlen de formació .I ens deixen els JOVES eternament precaris.

A partir d’avui i amb el vostre testimoni: Això ja formarà part de la memòria ! Estem segurs que demà serà un altre dia !
• Aquests dies dèiem la frase d’ en Vicens Vives“amb l’esperit de rancúnia i passivitat dels esclaus mai serem ningú “ i avui hem demostrat que a Girona som actius i tenim l’esperit de justícia i llibertat dels millors !
• que “un no és res” però quan molts cridem com un de sol, quan defensem els drets col•lectius per sobre dels individuals res ens pot aturar:podem canviar els fets i la història ,com han fet tanta gent anònima abans que nosaltres,per tant podrem canviar la reforma i el que vingui després. La vaga general ha sigut el detonant i avui comença un nou temps i un nou espai de diàleg.
Què volem?Volem un model, fonamentat en la estabilitat personal, l'accés a serveis d'educació, salut, habitatge i sistemes públics de pensions, i una plena ocupació amb la millora de les condicions laborals que permetin augmentar el nivell de vida, així com una cohesió social que ens aporti a tots i a totes el treball amb condicions dignes.

• Companys i companyes , Com deien els clàssics
“ La lluita ens dóna allò que les lleis ens prenen!
I avui,29 de setembre, tots i totes aqui ho hem demostrat!!

ENDAVANT,SALUT,TREBALL I LA LLUITA CONTINUA!!