29/9/07

ELS MOMENTS MÉS IMPORTANTS DE LA MEVA CARRERA SÓN TAMBÉ ELS MÉS IMPORTANTS DE LA MEVA VIDA.MONTSERRAT CABALLÉ.Cantant d'òpera catalana .

L'Audiència Nacional va citar el passat divendres 21 a declarar el fotògraf gironí Jordi Ribot davant del jutge Grande Marlaska, al Jutjat d'Instrucció número 3, que porta les diligències per la crema de fotos reials. El Col·legi de Periodistes de Catalunya va difondre una nota denunciant aquests fets i solidaritzant-se amb el fotògraf gironí. Aquesta setmana es va fer un acte simbòlic a la Plaça del vi de Girona on un munt de persones ens manifestàvem.Abans d’iniciar la concentració es deixaven les màquines fotogràfiques en un piló al centre en senyal de protesta. Era, per si no hi ha cap més adjectiu adient, emotiu i curiós de ser-hi i de demostrar que recolzem als periodistes i la seva feina, la privacitat de dades derivades de la professionalitat i el rebuig a la sobredimensió que ha pres aquest tema.!
Per cert,parlant del tema, a partir d’ara ni cremar, ni estripar, ni trepitjar cap foto de ningú. Ni d’aquell ex-novio o ex-amant amb qui ens ho vam deixar i ens va fer cinquanta mil putades físiques, psicològiques i morals .Sembla ser que diuen que qualsevol acte en relació a fotos és delicte i les diligències són ràpides. Si parlem de violència de gènere,de pallisses a rodamóns per persones d’ideologia d’ extremadreta, de crema de senyeres catalanes a qualsevol indret, de “hableme en español que no entiendo”, de manca de respecte ,... a NO, això No, no us preocupeu llavors simplement passa desapercebut i apa som-hi,com si no hagués passat res i demà tornarà a clarejar i viurem un nou dia. I així, dia darrera dia!

7 comentaris:

zel ha dit...

Nonembé, nonembé (era per estalviar escriure però com que no et semblaré jo, mira quin estalvi!)Ara només ens cal afegir la marranada del portal
"Alasbarricadas", que l'estan passant un pèl magre. Mira tu, són així, també han arraconat la sra. jutgessa, s'han quedat només els conservadors, es queden la veu i el vot, i ja riurem quan votin. Si és que, quan se'ls gira l'olla i veuen que el poble es mou, per si de cas perillés l'estatus gloriós de funcionari de tota la vida, és un clam, "al paredón". Que em diguin el que vulguin, però la lloada transició ens va donar pel sac a tots, ni tenen memòria, ni saben història (rodolííí) S'HAURIA DE FER UNA SUPERMEGACAMPANYA I PUBLICAR FOTOS ARREU, PENJAR-LES ALS BALCONS, FER-NE SAMARRETES, ADHESIUS PER LES LLIBRETES (rodolíííí) Hauria d'arribar l'hora de fer desobediència civil amb totes les lletres, fotos i manis que toquessin. Hem de tornar a dir "no passaran!!!!!"

Anònim ha dit...

Quants membres d'Esquerra Republicana de Catalunya hi havia a l'acte del Rei de la UdG?? N'estava ple!! Per tant, prou de doble moral!!

DOLORS ha dit...

Resposta a l' anònim anterior:
Si és per insinuar una acusació particular i personal et respondre amb molta contundència.
1er/A la tarda un acte d'inauguració del pla tecnòlogic de la Udg.Soc membre del consell social des de fa quasi quatre anys i durant aquest temps la construcció del parc ha estat un dels temes més treballats, per tant, jo vaig anar a la inauguació del parc tecnològic i científic, i només faltaria que perque hi ha una altra persona convidada , jo consideres que ella és més que jo. A mi, em va convidar la Universitat personalment i independentment de les persones a qui també convidés.
2/Sóc secretària de política social i ocupació de la UGT de les comarques gironines, pel que sovint els temes institucionals em toquen com a representació del sindicat. La FOEG és l' organització d' empresaris de Girona i cada any fan un sopar per donar uns premis (als que sovint tampoc estic d'acord, però és el seu criteri només faltaria)i conviden a una sèrie de persones de la societat civil de Girona entre elles els sindicats i s´hi ha anat sempre. Per tant,tan a la tarda com a la nit vaig assistir a dos actes en qualitat de la responsabilitat en les meves tasques professionals i només faltaria que " el rei, el princep, el papa o el President d'on siguin" em féssin canviar el treball.
De tota manera, anònim , com que ja veus que aquest tema el tinc molt clar,si vols et pots donar a conèixer i en parlem . Ah per cert! el que no vaig fer és ni fer cua per anar a donar-li la mà com feien alguns dels teus amics, ni canviar els meus plans i criteris. Per mi, ell era un comensal més en el sopar.I si aquest exemple et serveix , val pe meus companys i companyes d' ERC que hi eren en representació de la institució o de l' entitat que havien de representar.Som responsables i conscients en el nostre treball.(Delegat del govern, President del consell social,President de la Diputació)El que no hi havia a la nit era ningú d' Esquerra pagant el sopar , això sí que ho puc assegurar,ja que el que podia escollir a nivell personal, perque hi hagués la figura d'un rei, no hi anava. El que també defenso en aquest post és la llibertat d'expressió i de professionalitat pels periodistes. No et sembla bé ?

Anònim ha dit...

Ami em sembla molt bé.Vosaltres amb seny i els altres amb rauxa farem camí cap a la Catalunya que volem.
Anna.

Anònim ha dit...

Dolors, segur que desitjaves que algun d'aquests"poc pensadors i una mica imbècils"et fes la pregunta,ja que la resposta és amb contundència,com dius.Saps fer allò que s´ha de fer i aquest tampoc deu saber ni la teva trajectòria ni la dels teus(germà 11 de setembre a Barcelona) que jo sí sé que va ser un punt decissiu a la teva vida.Sempre has sabut lluitar per Catalunya i la nostra cultura i segur que ho continuaràs fent cada dia amb més entusiasme. Cal lluitar per la llibertat d'expressió i no haver de tenir una cultura a sota d'una altra com passa ara.Molt bé també per la teva amiga ZEL.
el teu cosí,bona web!

zel ha dit...

Em sembla que haurem de prendre l'opció d'anònims no, gràcies.

Anònim ha dit...

Zel,
Que no es prengui aquesta opció!
Si us plau Dolors deixa els anònims, són tant divertits! Són la sal dels blogs!! Amb les seves tonteries amparedes en l'anonimat permeten respostes inteligents com la teva!
Sense els anònims no en podriem gaudir!
A més, els blogs sense controversia es moren d'inanició!

Sa Punxa