17/4/08

TOT EL QUE FEM REPRESENTA EL NOSTRE COMPROMÍS AMB EL MON I LA TERRA.FLAVIA COMPANY

Celebrar quelcom és un goig!

De vegades t’adones que malgrat la distància , malgrat la diversitat d’opinions, malgrat tenir uns objectius diferents, recordar i celebrar és quelcom important en la vida.
Podem celebrar dates de batalles col·lectives, podem celebrar reivindicacions, tractats de pau, però quan el que celebrem ens toca molt, t’apropa i no calen les paraules, els sentiments a flor de pell es desgranen i els ulls brillen.
Cada dia som conscients de la dificultat, és difícil pensar en un futur llunyà i només l’endemà és el nostre secret, però el missatge continua i sovint ens recorda aquell primer dia.
Tot són canvis i noves dificultats, l’esdevenir del demà és un racó tancat però la senzillesa i a l’hora l’exotisme d’un sopar amb taula ben parada ens fa tremolar el cos.
Qui esdevé convidat i qui amfitrió en uns moments assenyalats?
Només un bes, un plat i una copa endevinen un futur immediat , una mirada tendra i un somriure i sobretot pensar que hi has pensat, que recordes aquell dia com si fos ahir, i que potser malgrat els canvis, malgrat hi hagi possibles meandres, sempre recordaràs el primer dia.

Per a tu, que hi has pensat i t’has esmerçat tant:
Tot l’enyor de demà serà un sol dibuix ,un sol paisatge, una sola llum.El desig qui sap si acomplert o no,els dubtes que han de venir,les hores irisades, els capvespres amagats....
I ens defuig a cada pas,i ens assenyala amb traces indiferents, i ens blega,i ens commou, i ens corprén,i ens recorda ara sí ara també tot allò que encara no som.”
Joan salvat Papasseit

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ai que ets una meravella de flam sentimentalment.
Si un dia vas estimar, mai deixes d'estimar.T'ho asseguro jo.