23/8/08

BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!

Comença la festa major a Torroella de Montgrí!

Aquesta setmana moltes poblacions de Catalunya estan de festa!
Mirant els programes, les activitats tot i que diverses, sovint es repeteixen a nord i sud.
Què té d’especial doncs la nostra festa major?
Quelcom important : veure i parlar amb molta gent que els dies feiners no ho podem fer!
Comentar el programa amb els veïns i veïnes. Gaudir amb tot: des de passar per sota les guspires del correfoc, fins a ballar sardanes a la plaça, escoltar el pregó al final del sopar a la plaça, passejar els petits per les “fires” o veure birres i gin tònics al costat dels adolescents i els joves. Trobar-nos en la concessió de les medalles del Montgrí i anar darrera la cercavila de gegant, gegantons i capgrossos, escoltar el concert de mitja tarda i ballar a la nit amb empenta.

BONA FESTA MAJOR! I com deia avui la premsa, aquest any: SANT GENÍS ACABARÀ AMB FUM

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona Festa Major torroellencs i torroellenques.Com a tu t'agrada.

Anònim ha dit...

FELICITATS El tu blog és lúnic del municipi que desitja bona festa major als conciutadans.Desitjo que tingueu un bon sant Genísi una pròspera festa major 2008

Anònim ha dit...

Que us divertiu força!FELICITATS I BONA FESTA MAJOR.

@RusKiiis ha dit...

Dolors, que tu i tots, passeu una molt bona festa major...

Moltes felicitats a tots!!!

Anònim ha dit...

T'ho envio a tu ja que si ho envio a Carles Negre que és el de CiU,no ho penjarà,ell selecciona els comentaris i alguna vegada li he enviat i no l'ha penjat.
Dir-vos a l' equip de govern que no us preocupeu, els de CiU són uns farsants, com poden demanar una bona festa major en el seu bloc i després es dediquen a difamar el que esteu fent dient mentides i falsetats i sobretot dividint el municipi.
Que per molts anys governeu vosaltres i no ells.
Bona festa major.

Anònim ha dit...

Vist i llegit el full informatiu de CiU penso que hauríeu de donar una resposta contundent.És un butlletí de provocació i amb mal gust i malgeni.

Anònim ha dit...

Els actes de la festa major molt bé.Canya pels joves,música i ball pels grans,recuperació de les sardanes, espectacles infantils,barrakes.... Tot perfecte. Un bon equip de govern.No cal cap canvi i el díptic els altres que se'l mengin, vosaltres endavant , de vegades els comentaris es tornen en contra així que salut camarades.visca la república .