4/1/09

INTENTAR DISFRUTAR DEL QUE TROBEM PER PETIT QUE SEMBLI, POTSER ES TORNARÀ GRAN.ESTEFANIA CARREÑO.Psicòloga

Iniciat l’any 2009, hem passat les festes.
Hi ha qui li agraden molt i n’hi ha que els hi tenen veritable pànic.
Menjars a tota hora, uns àpats familiars altres amb amics, consumisme tant si podem com si no,detalls, regals, i paquets i més paquets, uns per Nadal i uns per Reis. Pessebres i arbres fins i tot sostenibles, Pare Noel i caga tió....Missatges per telefonia mòbil de tot tipus i nadales en targetes i en cançons,uns viatgen i altres fan caps de setmanes de botigues...,... i en tot aquest entorn la idea d’inici d’any!

L’Inici d’any ens porta a bons propòsits personals des d’ estudiar anglès , fer una vida més dinàmica, fer esport,llegir tots els llibres de la tauleta de nit abans de comprar-ne de nou, fins a bons propòsits col·lectius ,segurament el més demanat és el de pau al món , tot això, mentre tancs , vehicles blindats israelians i 10000 soldats reservistes van entrar a la franja de Gaza, segons diuen amb l’objectiu de prendre el control de les àrees des d’on Hamàs llança els seus projectils contra el sud d’ Israel. Quina hipocresia de tots plegats!

I per fi els Reis, demà cavalcada de reis i dimarts festa per petits i grans. És un dia d’il·lusió i les il·lusions són imprescindibles per tenir una bona salut mental, per tenir ganes de llevar-nos dia a dia, de trobar quelcom que ens faci el dia agradable. Ser feliç és adaptar-nos a les noves situacions,improvisar i gaudir al màxim del moment, disfrutar de les coses petites intentar el carpe diem encara que alguna vegada sigui a costa del carpe visa,que diu un bon amic meu.
En tot aquest enrenou, desitjar-vos que els reis d’orient us portin allò que desitgeu !

2 comentaris:

zel ha dit...

Jo desitjo salut, amistat certa i fidel, pau i justícia...pot ser? No, ja ho sé, hauria d'haver demanat un xicot....

Unknown ha dit...

QUE ELS REIS ES PORTIN BE AMB TU DOLORS.
BON ANY SALUT I FEINA