20/5/10

CONCENTRACIÓ D'AVUI 20 DE MAIG DE LA FUNCIÓ PÚBLICA. NO A LA RETALLADA DE SALARIS SÍ ALS SERVEIS PÚBLICS

Vull explicar-vos com em sento:
Estic dolguda i emprenyada i aquest crec que és el sentiment de tots els funcionaris i de la ciutadania en generalaquests dies!
Dolguts, perque volen que la crisi la paguem els de sempre, els que no en tenim cap culpa , els que no la hem creat, els que en som víctimes, en definitiva primer expulsem del mon del treball moltíssima gent , 50.000 aturats a les nostres comarques i ara toca els que a l’escala del treball els que popularment piquem pedra, els que treballem i els `pensionistes"
Qui va fer la malifeta? Els culpables de la crisi?Tots sabem que els bancs, els especuladors , el sistema financer..perque no es retalla a ells? , o a la gent que té pensions vitalícies i sous desorbitats com els directius dels consells d’administració de grans empreses .
Doncs no! Sembla que juguen a qui li`posa l’escambell al gat i el més fácil és posar-li al més feble als que no poden correr i sembla que aquests són.. els metges, els bombers, la policía, els Mestres, les infermeres, la gent que fan serveis a la comunitat que en el fons és qui més necessitem tots i totes.
Emprenyats perque ens fan viure a cops de mitjans de comunicació- El Senyor Zapatero anuncia les mesures la semana passada i no les escriu fins avui, al cap de 7 dies i el Sr Castells en una entrevista engega el discurs carregant-se la negociació col.lectiva , retallant salari de gent que depen de l’administració encara que no hi estigui, per tant gent que té conveni i vol retallar com si no exístís , però què és això? I per si no fos poc també hem de viure a cops de talonari, com que soc molt guapo, ara us dono 400 € , si teniu un fill 2500, i ara us ho trec!!! ah això sí, vaig treure l’impost de patrimoni perque els que tinguin molt no hagin de pagar pobrets,vaig fer una reducció fiscal en el capital perque hagin de tributar igual si teniu 1000€ que els que en tinguin 1 milió (18%) etc..
I com que no tinc prou diners amb aquesta mesura dels funcionaris per solucionar el tema del déficit públic, també hem de congelar les pensions. No saben que per exemple a Girona la pensió mitjana és de 690 € la més baixa de Catalunya . Com volen que visquin la nostra gent gran-140.000persones, si ja sabem que d’aquí dos mesos ens pugen dos punts l’ IVA en tots els productes , que només de començar l’any la factura del llum va pujar un 3%, el gas un 4 % i que està previst quela factura de l’aigua pujarà més d’un 50 % en els propers 5 anys..El mes passat sense anar tan lluny l’ IPC de comarques gironines va ser el més alt de tot Catalunya .
No podem permetre retallades socials com aquestes , amb aquest exemple tot el sector privat hi anirà al darrera!!
Cal reformar el sistema financer,ni de reduir el frau fiscal, o de reduir els beneficis de la banca, de les electriques i no que tot recagui sobre els més febles : La clase de baix de la pirámide!
Doncs si es pensen que ens ho menjarem sense dir res, van equivocats! Plantarem cara i ens trobaran a davant! Avui hem sortit al carrer però continuarem amb mobilitzacions, amb la vaga de la funció pública i amb el que convingui!!
No ens deixarem arronsar, Plantem cara i endavant!!
El 8 de juny vaga a la funció pública!
NO A LA RETALLADA DE SALARIS, SÍ A LA FUNCIÓ PÚBLICA !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaga general indefinida !!!
Enfonsem l´empresa opresora i explotadora !!!
Tots a cobrar el subsidi del paro !!!
Vica l´estat del benestar !!!

David de las Heras ha dit...

I perquè no retallen en diputats i parlamentaris. Clar això toca la fava als partits polítics.
Dolors el meu bloc l'he passat aquí:
http://www.daviddelasheras.cat/
actualitza'l gràcies.
Ah!!!! he aprovat les opos i començo a ser funcionari amb un 5% menys del sou.