16/12/10

Retallades socials i laborals , l'únic per sortir de la crisi ?????

La vaga general del 29-S no va ser el final, sinó l'inici d’un procés contínu de les mobilitzacions contra les polítiques laborals i socials del govern. !
Els efectes de la reforma ja els anunciavem, des del sindicat UGT, abans de la seva aprovació, en dos trets important i ara, passats 5 mesos és ben comprovat amb dades objectives a la demarcació de Girona!:
Deiem que Abaratiem l’acomiadament i per tant es facilitava! I així ha sigut:,més aturats que mai,ara ja 4 mesos seguits d’augment i passsada la barrera dels 55000 aturats.
Ens prometien que la reforma era una de les maneres de millorar el mercat laboral i canviar la dualitat i ara amb dades a les mans, resulta que es signen més contractes , però augmenten els temporals (+7,4 %) i disminueixen els indefinit (-15,2%)i el contracte de 33 dies que ens l’havien venut com a contracte estrella que ens havia de salvar resulta que cau en picat perque ningu el fa servir (-50 % que l’any passat )
Si fa un temps parlavem d’una sacsejada laboral i ara podem parlar d’un tornado laboral, del que en sortim amb privatitzacions i lliberalitzacions , com la darrera la d’ AENA, i retallades socials i laborals . El govern va presentant plans de xoc I nomes es dedica a calmar la voracitat insaciable d’un monstre anomenat mercat .
Així no, ja n’hi ha prou,nosaltres seguim plantant cara!
I sabem molt bé el que volem !
1. Rectificació reforma laboral
2. Frenar el bloqueig de la negociació col•lectiva
3.-Aturar la retallada de la pensions
Rebutgem qualsevol mesura dirigida a retallar i empitjorar les condicions:ni privatitzar-les , ni retard de l’edat de jubilació , ni ampliació dels anys de cotització, perquè tot és REBAIXA DE LA QUANTIA DE LES PENSIONS.
ES TRACTA DE GARANTIR EL BENESTAR COL•LECTIU NO DE FER NEGOCI, i que les pensions són un dret conquerit per anys de treball.
EL SISTEMA PÚBLIC DE PENSIONS NO FA FALLIDA, !

Hi ha una altra manera de sortir de la crisis que no generi més desigualtats i injustícies i no podem fer el joc ni callar al full de ruta que ens ha preparat el govern, només amb retallades socials i laborals
El que cal és fomentar l’ocupació i crear-la de qualitat amb les millors condicions laborals possibles per millorar la caixa comuna, reduir l’economia submergida que no és més que una estafa pels que treballem i pels que estan a l’espera d’ un lloc de treball,així com el frau fiscal i millorar els salaris com cal.
Només amb la lluita i la mobilització individuak i col.lectivaaconseguirem allò que els governs ens volen treure, nosaltres lluitem pels avenços socials, per la protecció, per la jubilació i no permetérem que ens els retallin!