17/3/12

ASSEMBLEES TERRITORIALS .DEBATS, XERRADES... ABANS DEL 29M

La nova reforma laboral aprovada per decret i sense ni diàleg ni consens és un atac directe contra els treballadors i treballadores, i una agressió com no havia passat mai.Si hi afegim les retallades, l’apujada d’impostos i taxes sense discriminació de rendes, de manera que cada vegada paguem més els treballadors /es i es rebaixen impostos dels que més tenen, ens fan situar en un carreró sense sortida que ens enfonsa com a treballadors i com a país.

Per això ,hem convocat una jornada de vaga general el proper 29 de Març per intentar posar fre a les retallades socials i a la reforma laboral que ha posat en marxa el Govern de l’Estat. Retallades socials que són un pas enrere en l’estat del benestar i un pas endavant cap a una societat més desigual .I una reforma laboral, injusta pels treballadors /es, ineficaç per l’ocupació i inútil per l’economia, que de ben segur , no crearà treball i, que a més,canvia les relacions laborals, el que serà un constant de conflictivitat en els centres de treball .
Si algú es pensa que aquesta agressió només incumbeix a les condicions de treball d’alguns s’equivoca: estem davant de la més gran regressió social i laboral ,que influirà de manera greu i negativa en les condicions de vida de totes les persones del present i sobretot del futur, encadenant els nostres joves i atacant directament la gent més feble.

Per això, ens cal un èxit contundent de la vaga general del 29 de Març!
No podem permetre la pèrdua de més drets, ni deixar-nos trepitjar! Hem d’aturar aquestes agressions!

Tots i totes a la vaga del 29 de Març, i a la manifestació que farem a les 19h tarda, a Girona amb sortida a la rotonda del rellotge de la Devesa!

Abans, del 29M, us convoquem a diverses assemblees informatives:

Dilluns 19 de març: Assemblea a les 19 hores a Olot. Casal Marià. C/ Bisbe Guillamet, 7.

Dimarts 20 de març: Assemblea a les 22 hores a Lloret de Mar. Biblioteca Municipal. C/ Just Marlès Vilarrodona, S/N.

Dimecres 21 de març:Assemblea a les 19 hores a Palamós. Teatre La Gorga, C/ Ave Maria 3.
Dijous 22 de març al mati: Assemblea a Salt.a 2/4 d’11h del matí Centre cultural Coma Cros. C/ Sant Antoni, 1. Amb Pepe Alvarez i Joan Carles Gallego
 Manifestació a la sortida de l’assemblea des de Salt fins a Girona.
Dijous 22 de març: Assemblea a les 19 hores a Figueres. Teatre El Jardi, Plaça Josep Pla, s/n.

Divendres 23 de març: Assemblea a les 19 hores a Ripoll. Sala Abad Senjust,sota l'ajuntament.

Dimarts 27 de març: Assemblea a les 19 hores a Girona. Sala d’actes de la fundació UdG plaça Jordi de Sant Jordi ,1.


També fem assemblees en moltíssims centres de treball ! i en altres poblacions segons ens aneu demanant .