15/10/07

"EL NOSTRE POBLE APORTARÀ SEMPRE TOTS ELS SEUS AFANYS A L' OBRA SUPREMA DE LA PAU UNIVERSAL" discurs de LLUIS COMPANYS .


"Jo vull fer política de cara al poble i al contacte de les masses,sense silenciar res sense amagar res, i que cadascú carregui amb la seva pròpia responsabilitat. Les coses no es remeien silenciant-les. Això és política vella de l' engany. De la simulació i de l' impunisme."
Frase extreta del discurs de Lluis Companys en commemoració al III aniversari de la mort de Francesc Macià.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dolors Bassa.Camil Ros .esteu fitxats , cal que feu politica molt mes amunt

zel ha dit...

Hi ha una cara de Companys que m'agrada, aquest tarannà sincer i d'equilibri, i una altra que m'omple de dubtes, la seva part més ideològica, clar que el context ens ho hauria d'explicar, però no és cosa ara de posar-me dins "La guerra civil a catalunya" que no tinc temps. Deures per Nadal. Bromes a part, val més poc i ben dit, si senyora! Petons.

Anònim ha dit...

Al President Companys li va tocar governar en un molt mal moment. Malgrat tot, durant la guerra, van una feina ingent en molts aspectes, fins i tot exemplar, amb el Govern de la República posant pals a les rodes, i les dificultats de controlar l'incontrolable.
És la mirada trista, que perturba