28/10/07

"EL NOSTRE OBJECTIU ÉS L'ÈXIT ! VICKI HU Empresària xinesa del sector immobiliari,mineral i alta tecnologia

Aquest cap de setmana s’ha celebrat LA NIT DEL COMERCIANT.
S’ha commemorat amb un sopar en el PALAU LO MIRADOR organitzat per l’ Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí i ens han convidat als representants de l’actual govern municipal .
Hem assistit, amb molt de gust, el regidor de Comerç, jo mateixa, regidora de Promoció Econòmica, i el Sr Alcalde, i hem participat d’una animada i alegre nit compartint els neguits, les il·lusions, la trempera i l’empenta dels comerciants del nostre municipi.
És agradable veure que la competitivitat i l’emprenedoria són fites i realitats de la nostra gent.
Ens han fet diverses demandes que haurem d’esforçar-nos en complir, però sobretot, penso que amb la nostra assistència hem deixat clar que ens cal fer una gestió comuna i conjunta, i entre tots desenvolupar una oferta equilibrada, moderna i complementària que ens permeti millorar la capacitat d’atracció del nostre municipi.
I com que potenciar i dinamitzar el comerç té molt a veure amb l’ atractivitat de l’entorn cal remarcar tot el meu suport des de l’àrea de Promoció econòmica que represento.
Gràcies a tots i totes per tirar endavant un bon projecte municipal i felicitats a la nova junta per l’esforç i l’esmerç del dia a dia.
Si voleu, en el portal independent de Torroella de Montgrí -L’Estartit, d’en Rafael Martín hi trobareu una bona crònica descriptiva i visual de l’acte.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'associació de comerciants és sempre del mateix color que els que esteu a l' ajuntament?Hi eren en Palet, en Puig i...o estan amagats ara?

Anònim ha dit...

Penso que l'època d'anar amb noms de gent i identificar-ho amb un partit haurien d'aturar-se. El que s'ha de mirar és si una persona és compatent o no

Anònim ha dit...

Jo era al sopar. I més aviat semblava un sopar de UPM que no dels comerciants.Dolors, no em pensava que tú també fossis una sectària. Hauríeu de fer esforços per unir el comerç i no de separar-lo com esteu fent.