2/5/08

LES PITIÜSES DESEMBARQUEN A L' EMPORDÀ

Avui , dia 2 de maig,hem inaugurat la III Mediterrània –Mar obert amb la cultura convidada de Les Pitiüses.

La inauguració amb l’inici d’unes exposicions al Consell Municipal de L’Estartit referents a Eivissa i a Formentera i amb un acte institucional a Can Quintana de les III Trobades de música Mediterrània marquen el començament de tres dies plens d’activitats.
Activitats que ens porten a terres molt properes, amb una nostra mateixa cultura de països catalans però amb una gran diversitat de balls, música, gastronomia i artesania .
Torroella s’omple de sargantanes en els comerços, de parades al carrer amb productes mediterranis , de carpes institucionals, de desfilades musicals amb mostra de ball de pagés i sonadors, i sobretot, amb ambientació de Les Pitiüses.
La mostra de la cultura d’ Eivissa i Formentera la trobareu el dissabte a Torroella i el diumenge a L’Estartit,s’ha planificat una plaça amb espais institucionals, una plaça de jocs, tallers i festa tradicional ,una altra plaça amb aromes de la Mediterrània i productes típics de Ses Illes i en els carrers hi haurà actuacions, audicions i concerts .
Així que si voleu descansar, gaudir,descobrir la cultura d’una part més dels Països Catalans veniu a Torroella de Montgrí-L’Estartit i veureu com us podreu endinsar a la Mediterrània a través d’una proposta heterogènia i molt intensa, tan de caràcter lúdic, com cultural, com comercial .

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui he passejat pels carrers de Torroella amb la meva família, he comprat sobrassada i licor de romaní d' Eivissa.Els meus fills s'ho han passat molt bé fent estels amb paper i pintura,i ballant a ritme dels sons dels tambors.MOLT BONA INICIATIVA! CONVIDAR LA CULTURA DE LES ILLES ÉS UNA INICIATIVA MOLT BONA! FELICITATS!

Anònim ha dit...

Un dia esplèndid,els carrers de Torroella bullien de gent, avui a L'Estartit serà igual.molt bona feina!