18/5/08

MORTADELO Y FILEMÓN EN CATALÀ.RECORD GUINNES A TORROELLA -L'ESTARTIT-MAIG 2008


Avui hem aconseguit el record guinnes en la tira del còmic més llarg.El record eren 239,4 metres.
Ahir al vespre ja havíem aconseguit dibuixar més de 400 vinyetes, comptant que cada una té una extensió de 70 centímetres era clar que ja havíem fet el record, però avui l'hem acabat d'assegurar.

Un munt de gent , més de 5000 persones han passat per la Fira i cal dir que més de 600 han fet un dibuix del còmic, entre elles alumnes i professorat de l' escola Joso de Barcelona, la única dedicada al dibuix del còmic.

Per primera vegada s'ha traduït el Mortadelo i Filemón al català i per tant, el record ha estat també en català! 500 metres de còmic i Torroella de Montgrí-L'Estartit en el llibre del Guinnes!

Alguna gent ha vingut per obtenir la signatura d' autors com Pasqual Ferry , Oriol Garcia ,Aleix Gordo , Juan Ramon Cano, Francis Portela i d'altres persones per ajudar a que ho aconseguíssim. Gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible.

Gràcies ,també,a la implicació del personal de l' Ajuntament i a l'empresa PANINI per tot l'esforç de preparació,i sobretot per ser-hi en tot moment!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona feina!
El treball ben fet finalment sempre és reconegut !
Malgrat la idea inicial sigui de CiU, tan tu com en Genís teniu clar que no cal començar de nou i que de tothom s'han d'aprofitar coses, heu sabut triar el bo, incrementar i sobretot marcar línea de ben fet!
La idea del còmic en català coneixent, la teva manera de pensar, deu ser teva.
A la UGT estàs fent una bona tasca i a més també ets de les que pensa que el nacionalisme ha d'estar a nivells socials i que ser d'esquerres és tenir un compromís social a tot arreu, ho demostres tant a l' ajuntament com al sindicat.
contiunua malgrat les dificultats que et van sortint, sé que les supereràs en escreix i com vas fent per trajectòria personal demostres que ets responsable i que saps quins són els objectius polítics, socials i de país.

Anònim ha dit...

En català? El Punt no deia que era en català!

Anònim ha dit...

Aquet Mortadel.lo y Filemon son muy hermosos.Làstima que todo sea postizo.El festival ese era una estafa, sólo cuatro tenderetes y un par de autocares con dibujantes.A eso se le llama estafa

Anònim ha dit...

FELICITATS PER TORROELLA I PER TOTS VOSALTRES QUE HEU FET UNA BONA FEINA