11/12/08

A Catalunya,s'han presentat fins a octubre 500 EROs que afecten a 20000 treballadorsIsabel Martinez. Sec gen

Avui la UGT de Catalunya i la CCOO han reunit més de 4000 delegats i delegades .Es la segona assemblea conjunta des de fa 19 anys .Alguna cosa vol dir no?
Hi han hagut varies intervencions: 3 persones d’ UGT, 3 de CCOO i els dos secretaris generals .
A mi m’ha tocat fer-ne una.
Evidentment tot i que quan m’ho van dir vaig pensar que no era la persona idònia i que em posaria molt nerviosa.
Pujar a dalt de l’escenari i poder parlar de les idees del que vol dir la cohesió social d’un territori, del que representa la crisi en la identitat d’una nació amb el major pes industrial i de serveis i la repercussió directa de la crisis a nivell comarcal i local ha sigut un gran repte i un honor (ho feia jo com ho podia haver fet qualsevol delegada i per tant representava a molt i moltes)
La veritat és que no m’he posat nerviosa i m’ha agradat fer-ho, però haig de dir que sóc conscient que no soc gens mitinguera i això vol dir que no escalfes motors . Vol dir que la gent, malgrat que t’escolti amb atenció espera una altra cosa del que fa la intervenció i costa saber transmetre el caliu que hauria convingut potser en aquell moment.
Malgrat , aquest apunt, vull remarcar que tot el que he dit en la intervenció és perquè m’ho crec sincerament .
Parlar de les persones que no reben prestació, parlar del que hauria de ser un gran pacte econòmic just i de mig i llarg recorregut que ens permeti per una banda invertir en infraestructures i en una xarxa d’equipaments públics per atendre les persones, parlar de la necessitat de disposar de polígons industrials de qualitat, de com l’oferta formativa ha d’adequar-se a les demandes, de com calen ajudes per suportar les despeses de l’habitatge social i de com cal apostar definitivament per l’habitatge de lloguer social són idees i propostes per fer front a la crisi que cal tenir en compte.
He acabat amb unes paraules que vull deixar-ne constància aquí, demà penjaré els fotos.

Companys i companyes , per acabar dir-vos que en crisi, en recessió o no, defensem i defensarem un nou model productiu i de comerç que sigui sostenible, ja que diguin el que diguin, com a sindicalistes , com a treballadors i treballadores sempre és un bon moment per millorar la societat.
Uns amics m'han dit que ho han seguit al twister:http://twitter.com/ugtcatalunya?page=3

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No tens peruè ser"mitinguera" com dius tu.Els temps han canviat i TAMBÉ LES FORMES. Quin d'aquests mitingueros dels S XIX tenen facebook com tu, blog! Ara també veig que la UGT té Twister i això ho sé gràcies a tu!
Crec que gent com tu esteu renovant la UGT i li doneu aquell ímpuls que anys enrera havia perdut.
Molts estem contents que encapçalis un sindicat de classe, com molt bé dius tu , se't veu que el que dius t'ho creus i només aquells que creuen les seves idees són capaços de defensar-les si convé fins a la mort(Espero que no sigui el teu cas, oi que m'entens)

Anònim ha dit...

quin final més bonic!
aquests de la UGT te l'han valorat?
Ja saps que a casa nostra hi tens un lloc el dia que vulguis i no et caldrà fer estrategies estranyes.
T'espero. Estàs lliure ara?

Anònim ha dit...

Per part de la UGT de Catalunya:

Joan Moreno, secretari general de la Federació de Transports, Comunicacions i Mar.
Dolors Bassa, secretària general de la UGT de les Comarques Gironines.
Isabel Martínez, secretària general de la Federació del Metall, Construcció i Afins.
Per part de CCOO de Catalunya:
Miguel Peláez, secretari general de la Federació de Construcció i Fusta.
José Luis Moure, secretari general de la Federació de Comunicació i Transports.
Vicenç Rocosa, secretari general de la Federació Minerometal·lúrgica.
Clausuraran l'acte el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego. Un quart d'hora abans d'iniciar-se l'assemblea, Àlvarez i Gallego atendran els mitjans de comunicació.
UI QUE GUAPA QUE ESTAS!!