1/11/07

SI VOLS DISFRUTAR DE L'ARC DE SANT MARTÍ,HAURÀS D' AGUANTAR LA PLUJA. DOLLY PARTON.cantant i actriu

En els plens municipals sovint les preguntes que plantegen el grup de l’oposició (CiU) té més a veure en una posada en escena digna de qualsevol teatre municipal que no en un raonament lògic als temes tractats.
Avui n´hem tingut un bon exemple.
Des que sóc regidora d’acció social he defensat que la partida de cooperació ha d’augmentar,i amb l’equip de govern vam parlar de que malgrat la disminució d'ingressos que patirem els Ajuntament en aquests propers temps, ens semblava adient ens els pròxims pressupostos augmentar aquesta partida, per arribar al 0,7% el més aviat possible, ja que en els darrers quatre anys- on l’equip de govern municipal era CiU-l’havien anat minvant progressivament . Evidentment aquest any 2007 el pressupost d’aquesta partida el van fer ells,CiU. Després de l’estiu, es va reunir el consell de cooperació (per primera vegada en tot aquest any, ja que el primer semestre, l’anterior govern no els havia reunit mai, i es va donar la informació de la partida entera de l’àrea amb l'actual temporalització, no només de cooperació (jo diria que això se’n diu total transparència )així com de l'objectiu pressupostari del proper any, i ja que ells eren l'órgan màxim de representació,per tant podíem decidir allà els ítems que els semblava per destinar a sensibilització, a projectes, a codesenvolupament (en el consell hi participen les entitats que treballen en temes de cooperació i solidaritat i un representant de cada grup municipal, evidentment CiU hi té representació).Per segona vegada es tornen a reunir i decideixen en quins projectes s´ha de col·laborar tenint en compte territorietat diferent, codesenvolupament, desenvolupament local i temàtiques socials diverses com socio-sanitàries, educatius, agrícoles, integrals ....ho decideix el consell i avui es porta a ple . Doncs sabeu quina és la sorpresa? CiU s´han abstingut . Per primera vegada en molts anys,els projectes de cooperació no s'han aprovat per unanimitat al nostre municipi, tot i que ells mateixos van elaborar i aprovar els pressupostos a inici d'aquest any i ara van decidir en el consell quins havien de ser els projectes de desenvolupament per la cooperació.
No em direu que això no s'explica de cap més manera que per una necessitat de posada en escena davant del públic ?ai ai ai ai! I això, en política municipal!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

És molt bona la frase de l'inici. Me l'apunto per utilitzar-la quan em sigui adecuada en el meu context

Anònim ha dit...

POT SER US HAURIAU DE DESINFLAR TOTS PLEGATS ELS SOUS, ESPECIALMENT ELS QUE ESTEU AL GOVERN I AIXÍ QUEDARÍA EL REAL 0'7 DEL QUE TANT PARLEU ELS PROGRESSISTES.

zel ha dit...

Ja n'estic una mica farta d'entrar als blogs de gent que informa i sempre trobo comentaris de gent que només parlen de sous, i d'això se'n diu enveja cotxina i de la grossa, que ja n'hi ha prou, feu comentaris ebn fonamentats o no parleu, recoi, que porteu des del gener posant a tothom al mateix sedàs. Aquí s'exposa un comentari i ja està, un fet que es pot comprovar.
D'altra banda, jo que ni entro ni surto en CIU ni en ERC, vaig passar molt temps sentint parlar del gran superhàbit que s'havia deixat a l'ajuntament després dels anys de govern. I ara, on és aquest superhàbit?
Ai, parole, parole, parole, treballeu i si no hi sou pel mig, a tancar la boca.

Anònim ha dit...

Superhàbit? Però no era a principi d'any que es va concedir a l' ajuntament un crèdit de baix cost per poder pagar les despeses dels últims crèdits que eren d'imposició molt alta i així eixugar una part dels deutes que tenien.Em sembla que CiU vol vendre gat per llebre.

Anònim ha dit...

Demagógia barata Dolors. Si tú i els teus no us haguéssiu posat un sou de 1200 euros al mes, segur que hi hauria més diners per solidaritat i cooperació. La ignorància teva no justifica la mentida ¡¡¡¡

DOLORS ha dit...

Em costa entendre a on és la ignorància i a on és la mentida?
M'ho pots aclarir anònim, si-us plau?

Anònim ha dit...

abans d'acusar a altres grups informa't bé del que s'ha fet en anys anteriors. Potser així no t'equivocaràs tant en els teus posts ¡