20/12/07

AMOR A TOTA LA TEVA FAMILIA,AL TEU PAÍS,CATALUNYA,.FINA PERENYA,parlant del seu avi PERE BLASI

Avui l’alcalde del meu municipi ha fet un post magnífic.
Amb el reflex d’un poema de Salvador Espriu es mostra com a servidor dels altres. La humilitat no és precisament un dels valors que abunden en aquests moment, i penso que és molt positiu que la màxima figura, representant d’un poble, es mostri com a servidor i no com a mandatari.
L’esforç ,el treball ben fet, la implicació en la vida social, cultural, en el benestar dels ciutadans i ciutadanes són altres dels valors que ha de tenir qualsevol persona que gaudeixi en el treball polític d’un Ajuntament.
La política municipal implica molt més que guiar una àrea, implica aconseguir un equip de govern cohesionat, on tots i cada un dels membres busquin la manera de millorar el benestar del habitants del seu municipi.
Un regidor no pot dir no hi sóc o no sé de què va. Cal ser capdavanter els set dies de la setmana.
Cada dia és un temps per avançar i l’objectiu final no és altre que tenir un municipi equilibrat i endreçat, al servei de les persones, actiu i emprenedor, amb comunicació, participació , seguretat, identitat, i amb l’orgull de pertànyer al poble català.
Ara que ja portem mig any, gràcies a tots i a totes els que ens ajudeu en aquesta fantàstica proesa de decidir i engegar nous reptes, continuant també els ja començats, perquè la llibertat, la identitat, la cohesió i el benestar social siguin les banderes del nostre municipi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un escrit dient que és magnífic el de l' alcalde? Sou de diferent partit? Sou l'únic municipi que aneu trebalallant junts i encara no us heu tirat els plats per sobre en l'equip de govern. A Palafrugell ja hi ha esquetxes,a Banyoles hi ha forats, a Figueres mala llet i a Girona ja hi ha hagut un parell o tres de trencaments.Es nota que els que esteu a davant sou gent concienciada i treballadora.Déu ser un gust viure a Torroella .