12/12/07

I PERQUÈ LA SOCIETAT CONTINUÏ CANVIANT CREUO ELS DITS PERQUÈ CADA VEGADA HI HAGI MÉS MO DELS FAMILIARS DIFERENTS. GEMMA LIENAS.


DEMÀ DIVENDRES 14 DE DESEMBRE A 2/4 DE NOU DEL VESPRE, Gemma Lienas a la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí.
Tindré el goig de presentar-la!
La Gemma Lienas té una trajectòria molt important tant en l’àmbit literari com en l’ àmbit social.
Podem dir que ha escrit literatura infantil, per a nois i noies, per adults i d’altres llibres per a tothom. Les seves obres han estat traduïdes a diverses llengües .
Ha sigut capaç de crear algun personatge, per exemple la Carlota,que és un reflexe de la realitat de les nostres adolescents en la societat actual i amb ella ha tractat temes com l’anorèxia, les drogues, el feminisme, la sexualitat que sovint són encara tabus en els ambients familiars.
Aquest darrer any ha publicat dues novel.les “Pornografia i vestit de núvia” i “ Atrapada al mirall”.Són dues novel.les d’una gran lucidesa i molt incisives per veure la societat des d’una óptica sense prejudicis, podríem dir que són novel.les on es reflecteixen els prejudicis ,posen de manifest les mancances i les injustícies (la violencia de gènere) del nostre entorn més proper.
Però al mateix temps col.labora habitualment en mitjans de comunicació radiofònic i la seva veu és un clam cap a una societat més justa i sobretot més paritària .
Us convido a totes i a tots a escoltar-la i a debatre amb ella els temes dels diaris de Carlota i de la seva obra en general.
Per acabar la Teresa i la Magda ens hauran preparat un tast, com sempre , però sembla ser que no serà una beguda sinó quelcom més llaminer.Fins demà a 2/4 de 9h a la llibreria El Cucut

6 comentaris:

Estela ha dit...

Espero ser allà com l´altre dia.Un petonàs amiga meva.

Anònim ha dit...

Jo també hi vindré.em va agradar molt el que vas dir en la última presentació.

Anònim ha dit...

Dolors, vols dir que aquesta la Gemma Lienas amb els seus arguments sempre tan feministes no és una amargada que va contra els homes.O és lesbi? De tu ja sabem que no és el cas.Fas bandera de dones però per la teva trajectòria-(t'he conegut algunes parelles des que anaves a l' IES de Palafrugell- tinc clar que t'agraden els HOMES.

Anònim ha dit...

Que et recuperis aviat, cuca!

Anònim ha dit...

Quin comentari tan interessant,aquest penultim.Quina pena d'anonim.
Una ávia.

Anònim ha dit...

M'HAN DIT QUE ESTÀS MALALTA I QUE AHIR NO VAS PODER FER LA PRESENTACIÓ PERÒ QUE ELS VAS DONAR PER LLEGIR EL QUE MÉS O MENYS HAURIES DIT.
CUIDA'T I RECUPERAT AVIAT.SORT QUE UNA GRIP ÉS DE BON PASSAR.