23/12/07

TOT ES FORJA I ES CONSERVA AMB LA CONDUCTA EXEMPLAR -FEDERICA MONTSENY

No m’ha tocat la grossa!
Ahir escoltava que és un engany,i avui, un veí també m’ho comentava. Em deia: és un símbol d’una altra època, estem jugant diners a l’estat veí –loteria espanyola-i encara ens foten!. És amb la loteria que es pot guanyar menys diners.

De fet, el senyor que va tenir ahir la sort amb "l’ euromilió" hauria d’haver jugat 2000€ en un mateix número per aconseguir la mateixa quantitat en la grossa de Nadal. Malgrat tot, segons diuen, sembla ser que ha tocat força a alguna persona de Torroella i me n'alegro molt!

A mi, em toca la grossa cada dia,de moment! Tinc dos fills amb qui comparteixo,el millor possible, bona part de les vivències. Visc en un municipi que té tot allò que un pot necessitar, des de allò que és físic- muntanya, mar, riu, zona urbana, zona rústica, dunes, tamariuà- fins a cultural –museu, art, biblioteca- i social- més de 100 associacions-,i al mateix temps, et permet mantenir la tranquil·litat i "el viure sà"de continuar essent un poble amb gent coneguda.Tinc un treball amb el que gaudeixo, una família que em fa sentir membre d’un gran “clan” i força amics i amigues amb qui puc comptar tant en moments feliços com en moments difícils. Per tot això, us desitjo, i em desitjo,el millor en aquestes festes : PAU,FELICITAT I SALUT!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que tinguis unes bones festes!
No dubto que la conducta exemplar serà la vostra ensenya en el govern municipal.