26/3/07

SÉ EL QUE VULL, TINC FITES I OPINIONS. ANNA FRANK. Escriptora holandesa(1929-1945)


Aquesta és la gent amb la que comparteixo els reptes d’ unes noves fites al meu municipi.
Hem iniciat el camí molt il·lusionats i treballant de valent.
Hem fet molts contactes amb gent del municipi , hem sumat propostes en un projecte compartit, assumit i encapçalat per Esquerra,i en concret, per Josep Mª Rufí.
Ha sigut la primera llista de candidatura per les properes municipals presentada a Torroella- L’ Estartit i n’estem orgullosos.
Tenim molta feina engegada i ben adreçada. Creiem que ens acostem a unes eleccions amb la certesa de tenir clars els objectius de prioritat en el municipi, de cap a on anem i sobretot de com el volem en un futur.
La il·lusió, la trempera, la bona voluntat, el compromís, el bon lideratge i el fer del dia a dia ens avalen . Els joves i els no tan joves , els experts - abans regidors i regidores- i els novells, ens donen capacitat per assumir el projecte. Estem convençuts i convençudes que tot això traspua més enllà del nostre entorn pròxim i per tant ens encoratja a seguir endavant i a treballar encara més per un futur millor a Torroella, a L’Estartit , a Sobrestany i la Bolleria.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui la frase és molt encertada. Sóc de Palafrugell i aquí també la llista és engrescadora.
Fareu molt bona feina,sembleu un equip molt competent

Anònim ha dit...

Visca Torroella, fareu bona feina, felicitats a tots per atrevir-vos a ser els primers, això és senyal de maduresa en el grup.Aquesta vegada us votaré.

Anònim ha dit...

Felicitats!Em va desconcertar la teva opció en un primer moment, però ara veig que vares triar a més de per la ideologia,també per les persones,per un grup competent.

Anònim ha dit...

Molt bona feina, espero que treieu uns bons resultats

Anònim ha dit...

Estem orgullosos d'aquesta candidatura.

Anònim ha dit...

Voleu dir que no esteu massa eufòrics, no sé si paraules i fets com les d' Esquerra i de Vendrell a nivell nacional, us fan gaire bé.Si heu de pactar amb qui ho fareu vosaltres anb ciu o amb upm?

Anònim ha dit...

No feu cas de l' anònim anterior, com diguem nosaltres no cal pactar amb ningú,farem segons els nombres aritmetics, jo crec que guanyarem.
Sóc votant d' ERC però a Torroella no els havia votat mai, no els veia seriosos, ara penso que aquesta llista és inmillorable, FELICITATS I US ASSEGURO EL MEU VOT

Anònim ha dit...

Dolors,he clicat a sobre la foto i m'ha quedat molt més gran, he visualitzat les cares i us conec quasibé a tots(alguna joveneta no).Espero veure rendiment de la vostra valentia.

xoia ha dit...

Ben eixorits i eixerits, eixorides i eixerides, per fer-ho políticament correcte. Una bona colla, que és molt possible que governi amb seny.
Però, ai las! No diguis L'Ovelleria...Tota la vida n'he dit i n'he sentit a dir La Bolleria, que no ve de la mare dels xais, al revés que la Pletera, que no venia de plata sinò de pleta, un tancat de ramats. L'Albert Bou en sap més que jo i t'ho pot explicar, però uns diuen que ve de boll que era la pellofa del blat, doncs podria ser que allà hi fessin aquesta feina i d'altres diuen que ve de bolla/bol·la/butlla.
No sé qui va ser el primer savi, que per passar-se de llest, va voler "arreglar" el nom "vulgar" per fer-lo entenedor, ni tampoc sé qui, seguint aquest arguments, assessorat ben segur per algun neorural amb poca cultura etimològica, va posar aquest mal nom al cartell de la carretera, però em jo diria que no fa pas gaire temps que hi és.
Perdona, però l'etimologia és la meva debilitat...

Anònim ha dit...

Que raro, no veig a ningú amb corbata, us la posareu desprès??

DOLORS ha dit...

Gràcies Xoia, justament l' altre dia amb un grup de gent en vam parlar, i vam comentar-ho, hi havia gent de Sobrestany i feien el mateix comentari que tu, però alguna filòloga va dir que potser era més correcte l'Ovelleria i en la revista dels pobles de comarques gironines de la Diputació,parla de l' Ovelleria, per això ho vaig escriure, de tota manera a casa meva sempre havia sentit parlar de la Bolleria, així que amb els teus arguments ara mateix ho corregeixo. Gràcies per la "informació etimològica"

Anònim ha dit...

Fins i tot s'aprèn llegint els comentaris d'aquest bloc

Anònim ha dit...

Jo també sóc de Palafrugell i conec, fins i tot hi ha alguna ex-alumna meva, tota la juventud. És una bona llista! Mariona