31/3/07

Vivim,vivim somniant empeny fins que algun dia siga realitat.QUE NO S'APAGUE LA LLUM DE LLUIS LLACH-FELIU VENTURA

Avui s’han presentat els pressupostos de la Generalitat per l’ any 2007 i ens diuen que creixen un 8,5% respecte als comptes de l'any anterior i se situen en 32.218 milions d'euros.
Les polítiques socials representen un 54% de la despesa i s'emporten dos de cada tres euros de l'increment.
No entenc massa de números però sembla ser que els comptes suposen una clara aposta per les polítiques socials i que el 2007 serà ' l'any dels serveis a les persones'.
Doncs, mireu , me n’ alegro, i espero que les polítiques socials siguin definides cap a les persones que més ho necessiten.

Avui, també, en la presentació d’una jornada d’anàlisis de la indústria càrnia a comarques gironines”exposàvem els dilemes i les contradiccions del sector i analitzàvem quins eren els reptes. Entre ells, hi havia que tot i que en aquests moments és la indústria amb més exportacions de les nostres comarques, per tant és un dels motors de la nostra economia , en canvi els treballadors i treballadores (uns 7000) són dels que tenen el salari més baix, que hi ha precarietat en el sector, que manca formació ...

Canviarem el dia a dia? Aconseguirem millorar el viure de moltes de les persones?

Vivim, vivim somniant empeny fins que algun dia siga realitat.(Que no s’apague la llum, de FELIU VENTURA ,en la discografia de Lluís Llach).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tot i que en llach esta per damunt dels homes i les dones, prefereixo les frases de dones.

Anònim ha dit...

T'he sentit a Catalunya ràdio explicant els problemes de la gent que treballa en aquesta indústria, molt bé , no pares eh!
ah i felicitats pel divendres!

Anònim ha dit...

¡Tant de bo, Dolors! Mariona

DOLORS ha dit...

Gràcies Anna per fer-me arribar l'observació de que aquesta canço no és d'en Lluis Llach,tens raó és d'en Feliu Ventura i en Borja Penalba, però com que es troba tan en els cançoners com en la discografia d'en Lluis Llach i jo tinc el CD, de l' any 2005,de Lluis Llach- Feliu Ventura, vaig simplificar posant només el seu nom. Espero haver corregit bé l' errada.

Anònim ha dit...

Hola Dolors. Bé, només volia ressaltar que la cançó era d'en Feliu Ventura perquè crec que és un gran cantautor i tot i que en Lluís Llach també m'agrada molt, no trobava correcte que aquest li agafés el protagonisme. És una cançó maquíssima.
Tens un blog molt interessant i el llegeixo sovint
Merci