18/4/07

CAL AUGMENTAR LA CURIOSITAT,LA CURIOSITAT GENERA ESPERIT I L'ESPERIT CULTURA.ÀNGELA BATLLE nº 5 de la candidatura d'ESQUERRA DE TORROELLA-L' ESTARTIT

Avui El Punt diari analitza i escriu sobre les eleccions municipals al nostre municipi.

El nostre candidat:Josep Mª Rufí, alcaldable al municipi :


El que diu de nosaltres:
Per la seva banda, el candidat d'ERC, Josep M. Rufí –que s'estrena com a alcaldable– està convençut del seu programa i s'ha proposat passar de dos a sis regidors, i governar Torroella .



Per llegir-ho tot : El Punt-diari, dia 16 d'abril de 2007



Tots els candidats, fotografiats a la plaça de Torroella.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

La millor llista, endavant!

Anònim ha dit...

La millor llista per el nostre municipi,i la primera de sortir!
És un plaer tenir-vos com a representants.ànims i endavant!

Anònim ha dit...

I tant que en treureu 5 o 6 .Sou els millors per molt

Anònim ha dit...

Aquesta vegada serà molt més competitiu,us haureu d'esforçar però compto que ho fareu.Haureu de vigilar a en Rufí que no tiri cap a la dreta, com sembla que seria possible segons diuen les darreres informacions.

Anònim ha dit...

Estaria be comentar i comparar les dues llistes:ERC i UPM
L'1.- Per descomptat que en Rufí té més carisma i si res més no,no el trobarem mai begut durant les barraques o a Mariscal com passa amb el d’ UPM .
La 2.- Ni punt de comparació, tu li dones 10 voltes sobretot per alegria i per no fer cara de pomes agres sempre, la d’ells es va retirar de l’escola sense festa i tenint problemes amb tothom.
El 3.- ERC un que ja és regidor , personalment no em cau gaire bé però durant aquest temps s’ho ha guanyat,hi ha estat sempre. Ells un reaparegut que encapçalava CiU (no anava o recolzava només la llista)i que li han de ressaltar que és de CCOO suposo per contrarestar-te a tu d’ UGT.
El 4.- ERC un noi que coneix el comerç de Torroella en una altra època. UPM un noi que no ha participat en res més que actes de cultureta:” ai senyor”
El 5.- Suposo que cap és gaire coneguda però la d’ UPM que hi és per salvar la Creu Roja?o per salvar el castellà, la seva llengua familiar.
I així us podria anar comparant, de tota manera sàpigues que no us votaré a cap.

Anònim ha dit...

No sabeu fer política sense posar-vos personalment amb la gent? Cal que comencem a dir què o qui hi ha al darrera de la candidatura de ciu? Si s'entra en aquesta guerra teniu les de perdre macos... .

DOLORS ha dit...

Agrairia que els comentaris fossin constructius i no per entrar en guerra. En el meu bloc podeu opinar com us sembli,no hi ha ni censura ni bloqueig de comentaris però sigueu dignes dels vostres escrits si-us-plau .

Anònim ha dit...

Si us plau respecte per tothom,fins i tot per aquet "amic de convergecia".
Quina pena Ciu de tenir aquets amics.

Anònim ha dit...

Sort que vosaltres sou més com cal. L'altre candidat ja ha penjat la seva foto i ha tret la que tenia del poble de Torroella. Ell amb camisa taronja(i si os fluorescent encara millor) per sobre de tot com un Déu!
Sabeu que m'agrada de la gent d'ERC? que fa sempre el mateix , no necessita canviar d'imatge, no necessita fer-se veure en les reunions parlant dret, ni necessita treure la foto del poble del seu blog.Em sembla que us votaré , de moment sou els més coherents.Contimueu així que la gent ho respira

Anònim ha dit...

Encara us falta dir que hi té vull escoltar-te a dalt de tot però modera els comentaris i tria els que li agraden i els que no,això per ell és democràcia.
A mi m'agrada escriure i que es pengi de seguida com aquí i qui no li agrada que no ho llegeixi o que no faci blog i no parli de participativa...això és el que farà amb els pressupostos que tan promet: escoltar i bloquejar el que no li agrada.Gent d' Esquerra vosaltres endavant no podeu pactar amb un candidat així.Tot i que feu la viu viu sé que al final el seny us farà veure el castell i no la rauxa.

Anònim ha dit...

A vosaltres us demanen signatures els del LEI?
o això de dir als partits d' esquerra és una tapadera per CiU ?

Anònim ha dit...

Carambes manel, tu sí que conèixes aquest poble! Que no canvien els d'ERC? Et recordo a quina llista es presentava la dolors fa quatre anys? Visca la teva memòria!! I la coherència de la gent d'ERC!

Per cert diuen que en Surroca ja torna a estar solter? Pel poble diuen que tantes reunions junts torna a estar amb tu dolors!

Anònim ha dit...

Rn Rufí ha fet ja un pacte. Us ho ha explicat als de la candidatura o ho ha fet a les vostres esquenes?

Anònim ha dit...

No sé qui ets ni m'interesses, Carles. Crec que com més lluny de mi estiguis, millor. Això que dius a la Dolors és un cop molt baix.
Jo no sóc del poble, no conec massa el món de la política, només vaig a votar, però sí la Dolors i crec que has jugat molt brut i li deus una disculpa pública.
Mariona

Anònim ha dit...

Coneixent a la Dolors i la seva trajectòria,puc assegurar que per molt amiga que sembli d'en Surroca no el voldria a casa seva i segur que no hi conviuria.A més,Carles,el que fan ells és de normalitat democràtica.Suposo que ets de CiU que a la vostra candidatura teniu de tot,però això sí ben amagadet,guardant només les aparences?Sou uns carques,feu-vos ho mirar.I Dolors,sàpigues que a Torroella això és vist com un signe de ser coherent has triat ERC tot i saber que sortirien les parladuries.Molt bé noia!

anna ha dit...

Tot aquest temps i aquest do de paraula que dispenseu alguns en detalls anodins es podria dedicar a fer altres coses, ni que sigui a anar al cinema per veure vides alienes i deixar de mirar els altres per desbudellar-los amb la finalitat de sentir-se millor amb un mateix. POca feina. I n'hi ha molta. No parlàvem de política i del nosltre poble. O és que m'he equivocat de pel.lícula?