2/4/07

MAI PLEGUIS ELS BRAÇOS PER RES, TINGUES EN COMPTE QUE L'HOME MÉS BO VA MORIR AMB ELS BRAÇOS OBERTS. Marisol Olmedo

Haig d’ admetre que tinc una debilitat: la ràdio. El matí, en despertar-me, m’encanta escoltar les notícies ,a primera hora, mig adormida,encara, al llit.
Després, amb un cafè a la mà, continuo escoltant i entro a la dutxa amb l’ aparell funcionant.
Si tinc la sort , com avui de poder passar una estona de matí per casa , la ràdio es la meva companyia i malgrat he fet enfadar sovint als meus fills, que havien sortit la nit abans, o algun bon amic que dormia, per tenir la veu de l’ aparell massa alta, haig de confessar que no m’he acostumat ni a abaixar-la ni a tancar-la.
Quan vaig a treballar, condueixo pràcticament una hora, i tot observant el meravellós paisatge de mig Empordà continuo escoltant els debats de Catalunya-Ràdio, de Rac 1, d’ Ona Catalana, de Com Ràdio,... és a dir faig zapping amb la ràdio del cotxe. En una emissora o altre, sol haver-hi alguna conversa,notícia, debat,tertulies o monòleg que m’ interessa.
Avui, haig de dir que hi havia una de les persona de l'actual govern de la Generalitat que m’agrada. Entrevistaven a l’ Antoni Castells i Oliveres, conseller d’economia i finances. És un home que sembla senzill i es mostra proper i entenedor malgrat parlar de números, de pressupostos.. .Però.., ai las ,que diria una vilatana propera a casa meva, avui li demanaven què pensava de la política autonòmica, li preguntàven com és que s’ha deixat retallar l’ús de la llengua catalana en els mitjans de comunicació; a TV1 s’han retallat les emissions en català; ràdio 4 ha estat a punt de tancar essent la primera emissora de ràdio al món que va utilitzar la llengua catalana , amb més de 20 anys d’ existència; a la Comunitat Valenciana,el sr Camps ordena clausurar les emissions de TV3... M’ha deixat esparverada la seva resposta. Ha dit que tot això depenia de Madrid .És possible?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No hauria de ser així, Dolors, però malgrat tot, la gent comuna, no hi podem fer res. Espero que quan esteu al govern i els que ens governen, que, en definitiva ens representeu, sí que hi feu alguna cosa. Mariona

Anònim ha dit...

Mai més vull ser la 1a. a veure si pots arreglar això que no deixa veure l'escrit. petons, Mariona

Anònim ha dit...

Tinc una idea per arreglar això, Dolors, fes tú el primer comentari.

DOLORS ha dit...

Gràcies Anna i Mariona,però el problema és que l'escrit d'una frase d'una dona (com em vaig proposar iniciar cada dia el post) sovint és més llarg que un simple títol.Ho sento, però sempre hem de cercar prioritats i una avantatge, de vegades, comporta un inconvenient afegit.

Anònim ha dit...

Mariona,

Penja'l dues vegades seguides i així tots gaudirem de les teves opinions.