25/4/07

ENCARA ÉS POSSIBLE CANVIAR EL PASSAT,RECLAMAR EL FUTUR I ANAR MÉS ENLLÀ DEL DESTÍ DE LA DONA DEL DÉU DE LA CUINA.AMY TAN,Escriptora.Califòrnia

Avui, hem anat 70 representants del sindicat UGT a signar al Parlament com a fedataris per recollir el mínim de 50.000 signatures necessàries per poder iniciar la tramitació d'una iniciativa legislativa parlamentària D'aquesta manera iniciem la campanya "Per un habitatge digne, signa!" dels joves del sindicat (AVALOT) .Tenim 120 dies per recollir 50.000 signatures de persones majors de 16 anys empadronades a Catalunya que creguin que cal millorar el tema dels habitatges.
Mitjançant aquesta ILP, presentarem al Parlament de Catalunya una Llei de mesures urgents, en la que es proposarà entre altres que:
· El 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
· D'aquest 65%, que el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer i el 30% en règim de compra.
· Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques d'habitatge públiques.

Crec que és un tema molt important i malgrat que qui inicia la campanya són els joves, hi he volgut ser. Penso que ja són moltes les persones no tan joves, que pels canvis en les estructures familiars i de convivència, com famílies monoparentals, persones separades, divorciades, vídues o persones que han optat per viure soles, gent gran...es troben en dificultats a l’hora d’accedir a la vivenda. En els canvis socials calen canvis legislatius i som tots i totes que hem d’ajudar a fer-ho possible.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La vivenda és un tema de tots.no creus que ens hauríem d'acostumar a canviar el xip i llogar la vivenda enllc de comprar-la.Després potser tindríem menys problemes

Anònim ha dit...

He fet un comentari en el blog del teu adversari polític,per cert en l'entrevista d'avui al Punt no us tracta gaire bé en els d' ERC i aquest comentari l'escric igual aquí perquè ell no el publicarà ,com fa sempre que no li agrada :
Quina poca confiança que tens en tu i els teus,si el títol és que cal una forta tramuntana, no són els vostres votants els que canviaran l' ajuntament?Noi et surt l' inconscient i la por de tornar a estar a l' oposició i d'haver de treballar per un petit ajuntament amb un sou camuflat per els socialistes al govern oi?o al consell comarcal que ja se sap s´hi ajunten els guanyadors i els perdedors que no tenen de que viure i el partit els hi posa.Aquesta és la veritat de la raó d'anar amb el PSC, per això no pot explicar-ho aquí i necessita espai a soles.

Anònim ha dit...

La vivenda realment és un tema important, és una lacra que hi hagi gent que encara avui tingui falta de vivenda,i clar com diuen si no tens vivenda,no et pots empadronar,sino t'empadrones no tens papers i si no tens papers no pots treballar i au continuant el cercle de cercar allò que mai tenim i teniem dret a tenir-ho.

Anònim ha dit...

Dolors,

Trobo a faltar una crida a la participació a la mani de l'1 de maig en aquest blog!

DOLORS ha dit...

No et preocupis anònim, avui la faré!. Volia esperar a fer-la un dia més proper a l'1 de maig per demanar la mobilització. Tinc companys que en parlen en el bloc tota aquesta setmana podeu adreçar-vos a les seves opinions i llegir el perquè és molt important sortir al carrer el dia 1 de maig.