9/2/07

FES EL QUE PUGUIS, AMB EL QUE TENS, ALLÀ ON SIGUIS .- Mercè Sala Schnorkowski, Presidenta de CES de Catalunya

Sembla ser que alguns et posen l’etiqueta del que fas com si fos el teu cognom. Ets futbolista , doncs ,au parla de futbol i prou. Això deu ser el que pensen alguns mitjans “espanyolistes” de l’Oleguer Preses.
No és un jugador i prou, és una persona compromesa amb la realitat social, va escriure el llibre “Camí d’Itaca” on ja reflexionava de temes com les desigualtats socials, el racisme, l’especulació immobiliària..., ha estudiat econòmiques i té idees pròpies i això clar, és mal vist.
No pot ser que un jugador faci quelcom més que ser ric i famós ,ens parli del futbol i vagi amb un cotxe sumptuós?
Ara, KELME, potser ell va escollir aquesta marca per ser dels països catalans?, no el vol patrocinar, creu que havia d’haver callat!
Personalment, crec que és important que la gent parli, pensi, discuteixi, avanci cap a noves fites ,i sobretot, que aquells que sovint aguanten la pressió mediàtica dels mitjans de comunicació , quan els sembla, els facin servir per fer denúncia i explicar allò que podríem dir millorar la societat.
L’Oleguer ha sigut valent i simplement ha expressat la seva opinió, ha criticat l’Estat de Dret i ha reflexionat sobre els poders polítics i judicials.
La llibertat d’expressió és un dret i si ens dediquéssim a llegir i a reflexionar més, tots aquests rebomboris no passarien.
Alguns demanen que no s’acabi perjudicant al Barça, doncs, si el Barça tingués 11 Oleguers potser seriem molts més els aficionats i aficionades al club.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si l'Oleguer ha estat valent en demostrar que pensa, dient-ho.
Ara un patrocinador el castiga per ser valent, i no seguir la linea pepero-copera, però això no és preocupant trobarà un altra patrocinador millor o pitjor, tant li fa, crec que els jugadors de futbol guanyen molts diners! i més si juguen en un gran i hi ha qui diu que el club que el paga és el més gran!
Doncs NO, avui el FC Barcelona l'ha vessat sentant Oleguer a la banqueta (com a càstig per haver dit el que pensava en les instal·lacions del club).
El club aquest que s'apunta a tot, campanyes per la llengua, per l'Estatut, etc. ha perdut la oportunitat de demostrar que és "més que un club", ha demostrat que és un club poruc, si hagues tingut la meitat de la valentia de l'Oleguer la decisió hauria estat fer-lo jugar des del primer minut,
..., i..., "que n'aprenguin!!!"
Bé un altra dia parlarem de futbol!

"Requiem de Berlioz"