1/2/07

CAP ESSER HUMÀ ÉS COMPLET EN SI MATEIX. Virginia Woolf (1882-1941)

Comença el mes de febrer.
Per a mi ,és un mes especial, vaig néixer un 2 de febrer nevat.I ho celebro cada any de tot grat.
Enrera queda aquest mes de gener 07 amb tots els seus ets i uts . No ha sigut un mes fàcil, per diverses raons, he passat moments d´indignació , de por , d´angoixa , fins i tot de ràbia per esdeveniments aliens a la meva persona. M´he adonat que qualsevol fet-de vegades fins i tot conegut a mitges pels altres - pot desencadenar reaccions socials difícils d´explicar, com és certa gent de "morbosa " en cercar una notícia, com alguns que haurien de ser companys en la lluita social pel col.lectius desfavorits esdeven poc nets o bé limitats als seus interessos particulars ... però malgrat aquest panorama,també m´he adonat que la gent més propera ha estat al meu costat , ha sabut agafar el timó i donar ànims per superar els petits moments de crisi, ha sabut aportar aquella confiança interna que tots necessitem i en tot cas, ha sabut transmetre la il.lusió per seguir intentant fer la feina ben feta. Un comentari de bloc en l´anterior post, per casualitat, deia si trobes una pedra, salta ,sempre hi haurà una mà amiga per continuar i aquesta és la veritable realitat. També m´he adonat que hi ha força gent ferma, que els que treballem per causes col.lectives no ho fem per interessos, sinó per a millorar les situacions socials, que quan formem part d´una gran organització hi ha una bidireccionalitat, ella et dóna prestigi però la credibilitat i el prestigi social general la donen les persones que en formen part amb el dia a dia,i donen la cara quan convé.
Aflorem les il.lusions, les ganes de lluitar per les petites conquestes, les clares esperances en els ideals i, per sobre de tot, participem en els fets col.lectius, siguem dinàmics i esmercem-nos en millorar. La vida, el benestar de tothom l´aconsegueix cada persona desde la seva tasca particular, amb el sentit de servei als altres i a la comunitat en general.
Els entrebancs ens fan forts per continuar endavant: Ara mateix s´acaba el gener amb la commemoració del dia internacional per la Pau i s´inicia el febrer amb la reivindicacio d´una gran apagada de llum com a símbol del desig d´un estalvi energètic en el món.

4 comentaris:

Camil Ros ha dit...

Primer de tot moltes felicitats pel teu aniversari. Segon la UGT i tota la gent que et coneix com ets esta amb tu, no dubtis davant la crítica fàcil i moltes vegades sense compromís social. Aquesta tarda t'han portat un arc de Sant Marti que sempre et servira, perque sempre plourà i farà sol.Però és quan hi han nuvols que canviem la societat.

Anònim ha dit...

Felicitats ! per molts anys!

Anònim ha dit...

Felicitats per ser com ets... continua fent feina ... i recorda que el món està fet per petits grans de sorra.
Fa poc temps que et conec, però el suficient per confiar en tu.
Per què mai perdis la il.lusió ... brindo amb tu pel teu aniversari. Només en fas 23 oi?

Anònim ha dit...

Per molts anys Dolors