24/6/07

LA BARREJA DEL QUE ÉS SERIÓS AMB EL QUE ÉS JOCÓS PROPORCIONA AMBIGÜITAT I DOBLE SENTIT.Antònia Cabré.Consultora UOC investigadora vinculada a UB.

Somnis i realitats perduren ja fa un temps. Mirall d'idees. Espill de pensaments.
Cap de setmana de realitats complaents i viscudes. Cap de setmana de somnis amagats o publicats. No és fàcil triar. El risc de cada dia . El meu cervell que desconec. Cadaqués punt i motiu de trobada. Tranquil.litat i serenor. Mar blau i serè. Fogueres,petards a l' aigua. Focs d'artificis al cel.
Si tu ja ho saps i jo no ho dic. Un cant que vol ser presagi. Copes i cava a l'alçada i a la llunyania. Allà on mires es veu. Menges d'exquisiteses. Paraules i silencis. L'única seguretat l'arrelament dels meus dubtes. Empúries fugaç i clau. Records i sotragades del cor. Desconeixença de pensaments i raonaments íntims. El temps esdevé llarg i curt. Si ara dic sí,sí,si és no. Estranya fraternitat de sentiments i somnis compartits només pel fràgil privilegi de la cançó.Verges 2007.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Una meravella de text.Prosa poètica, suposo reflex d'experiències viscudes, de bon cap de setmana. Espero que en passis molts més així.
Una bona amiga.

Anònim ha dit...

Poesia en estat pur.
Cap de setmana i carpe diem.

Anònim ha dit...

Descriptiu, expressiu, contundent,veraç,literari,.

Anònim ha dit...

sort que tu vas canviant, perque en Rufí ni s´ho llegeix.

Anònim ha dit...

Ei Dolors , explica-li a aquest anònim que tu ja tenies bloc abans d'anar a llistes de les eleccions.Explica-li que tu no vas començar a fer els post en campanya com en Rufí. Feia molt temps que ja utilitzaves el bloc per explicar-nos idees i pensaments.
Avui t'hi has lluït, un text molt i molt maco.

Anònim ha dit...

publico això per res en especial, només volia provar-ho

Anònim ha dit...

Un text estrany, intimista.