7/6/07

LES FRONTERES NOMÉS ES TROBEN EN ELS NOSTRES PREJUDICIS. UZMA ASLAM KHAN.Escriptora paquistaní.

El dia que es va publicar la llei d’igualtat en vaig escriure un post , i n’estava joiosa malgrat trobar-hi algunes mancances.
Després van sortir comentaris de tot tipus, gent en contra perquè obligava i feia complir quotes, gent que trobava que eren més importants altres lleis que aquesta, gent opinant que no interessava a ningú només al govern i als polítics d’esquerres per les eleccions...
Ahir, a Girona , al sindicat UGT vam fer una jornada informativa a sindicalistes de les nostres comarques,referent als temes que amb el desplegament d’aquesta llei afecten l’àmbit laboral i us puc dir que vam omplir la sala d’ actes (unes 100 persones).
Dóna gust veure que els pensaments, les idees i els aspectes socials canvien en les persones. Temps enrera una jornada de negociació col·lectiva, destinada a persones que negocien convenis a les seves empreses o a l’àmbit gironí només es reunia quan es tractava de parlar de taules salarials, de puges d’IPCs, de diners i condicions laborals exclusivament dels seus centres de treball... Ara, tot i que encara hi ha categories professionals amb sous per sota dels 1000€, (per no gaire temps, ja que amb la campanya de la UGT aconseguirem esborrar-ho igual com vam eradicar fa uns anys les diferències salarials entre la gent contractada per ETT’s i la contractada directament a les empreses) les persones ens movem per moltes més raons, que no només les salarials, temes com la igualtat entre homes i dones tant en la feina com a casa, són part del “salari mental” i un objectiu important cap el veritable estat del benestar.
La lluita per a la igualtat en tots els aspectes ha de ser un referent sempre.
1/ Benvinguda a casa Núria, continuarem ENDAVANT! (ara mateix, la Núria arriba a Sarrià)!!
2/ Llegiu el post del portal d'en Terricabres: crítica política a Esquerra. Val la pena!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona escriptora, i una gran defensora de les igualtats.

Veig que a més dels llibres que recomanes ,ets una bona lectora!

Anònim ha dit...

L'escrit d'en Terricabres avala la postura d' esquerra.És veritat que tant de remor també la tenen els altres partits i per tant no cal posar culpes.També dir que nohi ha conflicte com diu ell entre PSC-PSOE, i entre Unió i Convergència