30/6/07

LA NOSTRA TASCA ÉS TOT ALLÒ EN QUE POSEM LES MENTS I ELS CORS .Maya V Patel. Escriptora xinesa

Beatles weekend és el programa d’aquest cap de setmana, del 29,30 i 1 de juliol, a L’Estartit.
Com a inici, avui s´ha inaugurat l’exposició de la col.lecció de discos de vinil dels Beatles d’ en Josep Mª Francino. El company Ramon Moreno, també col.leccionista i enamorat dels Beatles des de fa molt temps, me l’ha presentat. Fa il.lusió conèixer una persona que amb tant d’amor i constància ha aconseguit una inmensa col.lecció de discos .
Però també és curiós saber que 11 LP senzills,un LP doble ,27 singles que són els discos que van editar a Anglaterra els Beatles els anys 60 siguin la base de milers d’edicions i recopilacions aparegudes arreu del món, de reedicions,mescles ,detalls amagats que han fet,que a part de tenir innombrables seguidors de la seva música, hi hagi quantitat de col.leccionistes apassionants.
Després de gairebé 40 anys les portades i els discos són veritables objectes de culte en el món musical.
Un cap de setmana a l’Estartit amb moltes iniciatives,des de concerts –jam sessions a concerts de grups musicals o concerts amb l’orquestra de Cambra de l’ Empordà fins a tallers o Karaokes al carrer,on sonaran les lletres i la música que tantes hores de la nostra vida hi hem dedicat
No us perdeu venir a veure l’exposició i alguna de les activitats i sobretot recolliu-vos el catàleg , amb una petita reproducció de cada una de les portades que són peces de l’exposició, és també una obra d’inspiració per contemplar de tornada a casa.

bon cap de 7mana a totes i tots.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Dolors vindré a L' Estartit , ens veiem?
He trobat el programa a la web de l' ajuntament del vostre poble.Aniràs a Mariscal avui?
Podria ser divertit , tornar a ballar les cançons del Beatles aquest vespre.
Yesterday!Yesterday!

Anònim ha dit...

Que estrany!!
Sembla que heu descobert que a l'Estartit també es fan coses "interessssants".
Increible.
No puc ni creurem que despres de tant de temps, hagui-ho tingut que esperar a tornar a ser portada de diaris, per saber que l'Estartit existeix.
Gràcies. Aquest cop que no sigui només això, un cop.

Anònim ha dit...

L´Estartit existeix, de fet, encare ahir em vaig banyar al que queden de les seves platges...!!!!.De totes maneres al pas que anem ens ho carragarem tot!!!!.Qui perd els origens per l´identitat....Que algú m´expliqui que queda de l´antic poble pescador,encantador,magic,amb aquella salabró....I qué algú m´expliqui que queda d´aquell poble-vila rural,mágic,agricola,que estem convertin en una ciutat satélit de pisos cars a costa de enderroca casas d´un sot entrenyables.Ens hem begut l´enteniment.Ah! are parlo de Torroella.6O

Anònim ha dit...

Aquest últim que comenci a aterrar, som al segle xxi i tot canvia, maco.Es la vida i el progrés, que també porta inconvenients.

Anònim ha dit...

això , que es quedi amb la seva salabror i magia, pero no tindriem diners per construir llars d´infants, escoles, caps etcetcetc

Anònim ha dit...

Aquest últim anònim es veu que no m´ha entés.Del progrés ara en diuen especulació....Si aixó, es el progrés anem bé....Ens ho estem carregant tot i deixarem una merda als nostres fills....Aixó es la vida i el progés.....que pregona l´últim anònim.Ens hi cagem tots i endevant la destrucció.....!!!!!

Anònim ha dit...

has anat a mariscal a ballar beatles amb aquest amic anònim??? tinc curiositat per saber quin ambient hi queda .... recordo les marxes que m'hi tirava...

Anònim ha dit...

Si, si, quina marxa¡¡¡¡ A costa dels pobres veïns que sense dormir, al matí tenien que netejar el carrer de la ressaca d'uns quants.

Anònim ha dit...

Recordem..."Beetles weekend" va ser una iniciativa del govern de CIU+LEI, no us apropieu ara de tot allò que varen fer els altres, segur que serà el que anireu fent aquest 4 anys, se us veu el llautó...creeu iniciatives noves! Pq encara que la majoria de gent no tingui memòria històrica jo d'aquí 4 anys me'n seguiré enrecordant de qui va engegar què o qui va proposar què...treballeu que per algo se us paga!

Anònim ha dit...

Suposo que els projectes del municipi els deuen engegar i fer rotllar bé els tècnics, no? Sinó ja els podem despedir a tots.

Anònim ha dit...

no entenc a què jugues

Anònim ha dit...

Quina pena!
Que si la iniciativa és de Pep o d'en Joan!
Que si La Rosa o l'Estel se la volen apropiar!
Que si...

Kullons! si es bona que segueixi, vingui d'on vingui fins que es mori! Que res és etern!
I despres enpeskem-ne una de nova que serveixi, per ke parlin els uns, en gaudeixin els altres...