12/5/07

Campanya Municipal-3: EL PENSAMENT COM EL VENT, NO ES VEU PERÒ ES MANIFESTA.Hannah Arendt.Pensadora

Avui,els diaris es fan ressò de la problemàtica que s’inicia en el nostre municipi.
El LEI ha presentat una queixa a la junta electoral de La Bisbal contra la propaganda massiva d’ UPM-PSC i la junta els obliga a respectar els acords. UPM presenta recurs dient que l’acord és només per les banderoles. Enfrontaments?
Senyors i senyores, no creieu que hem de començar a pensar amb la població? Si des de la meva formació omplo tots els llocs públics amb possibilitats d’enganxar cartells i no en deixo cap pels altres partits, és just?, és equitatiu? I després farem el discurs que la participació és escoltar als altres, i fer-los cas! Els fets i les paraules, en campanya i en el govern, han d'anar en consonància!
Així,com les sigles i les persones.
Sovint en les eleccions properes, com les municipals, el que compta és l’equip de persones: Si els veiem capaces de tirar endavant un Ajuntament, de defensar les millors opcions possibles a l’hora d’escollir el progrés municipal,de portar un programa coherent amb les necessitats del nostre municipi...
Els que anem a la llista d’una formació ,sí, que abans hem hagut de pensar bé si som capaces de representar el que demana la formació, si serem prou mereixedores del bagatge de l’organització i sobretot si podrem aportar-hi quelcom en el moment present essent fidels al seu passat.

Són les persones que s’aprofiten de les sigles i per tant, des d' una ètica personal cal deixar ben alt el llistó i demostrar que la tasca encomanada serà feta amb responsabilitat, pensant que les persones canvien , però les sigles queden .
Com a independent, i segona de la candidatura d’ Esquerra m’ho vaig pensar molt, per si seria capaç de defensar les sigles i el programa .Crec que sí, i penso fer-ho amb tota la responsabilitat que comporta la tasca encomanada i amb un cap de llista que dóna joc ,seguretat i confiança .Un cap de llista, en Josep Mª Rufí que coneix profundament els valors del partit ,que coneix pam a pam i s’estima amb entusiasme el nostre municipi, i ho demostra amb fets evidents : ni entra en polèmiques banals, ni s’allunya de les persones .És senzill i produeix bones vibracions, i a més, compta amb els altres.
Només un petit detall, heu sentit les falques publicitàries que han començat avui a ràdio Montgrí? Tots els caps de llista dient la seva, nosaltres, els sis primers de la candidatura, i això només és una anècdota de la manera com treballem el dia a dia a Esquerra.

Feu-nos confiança: VOTEU ESQUERRA. ARA SÍ.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc company teu de lluita.Tan a dintre la organització com a fora has sigut sempre canyera,sempre respectant les decisions"oficials" quan ha calgut pel bé de l'organització.Sempre has defensat que era important donar la cara, però també has defensat que tu deixaràs el càrrec, però ningú de darrera podrà dir que no hi has deixat la teva emprenta.I Veig que en les municipals tens el mateix tarannà.Vas decidi anar amb Esquerra(jo et vaig felicitar per la decisió)i amb aquest post veig que n'estas ben convençuda i que seràs molt bona.FELICITATS

Anònim ha dit...

Aquest blog és el pensamnet d'esquerra o és personal teu?.Ho dic perquè l'altre dia carregaveu contra CiU,avui contra PSC i LEI.Això ens agrada,vol dir que manteniu la independència i només pactareu segons els resultats,no?

Anònim ha dit...

Ep vigileu en Rufí l'hem vist parlant amb en Carles Negre,penso que te'n refies massa a ulls clucs i us la fotarà a tots els de la llista amb pactes fets sense que ho sàpigueu.És un home d'aparato de partit= Montilla amb el PSC.Només us votaré si em confirmeu que això que dic no és veritat o què vosaltres els de la llista sabeu tot el que parla i pacta amb les altres formacions.

Anònim ha dit...

Tingueu els ulls oberts.
A Banyoles ja hi ha un pacte preelectoral entre Convergència i el PSC per treure ERC del govern i guanyar el consell comarcal del Pla de l'Estany.Aquí tanta pantomima uns en contra dels altres també podria ser un pacte per l'alcaldia i pel consell comarcal,com a Banyoles.Ho dic de bona tinta,i l'interès pels vots cap al PSC és pel consell comarcal:Carles alcalde i Joan president Consell Baix Empordà (PSC).Penseu que ara no jugueu amb UPM sinó amb tot el partit de CiU i PSC a l' Empordà.No poden perdre,ni uns l'alcaldia de Torroella ni els altres la Presidència del Consell comarcal,així tots contents.I si no pregunteu-ho a gent dels dos partits de fora de Torroella.A més en Margall no pot perdre la feina en el partit i en Negre no pot perdre l'alcaldia,o sigui que personal i partit -la sociovergència a casa nostra.

Anònim ha dit...

No feu cas de les bajanades que us expliquin.Vosaltres a la vostra com fins ara i ENDAVANT

Anònim ha dit...

En Rufí és el millor candidat per molt,en comparació amb els altres.
En C.Negre és un xulo.
En J.Margall és un poca-pena.
En Navarrete no té ni idea d'on va, només l' interessa controlar la construcció.
I els de darrera d'ell sou gent amb carisme.ENDAVANT,segur que us guanyeu ser regidors .Jo dic 5 per ERC

Anònim ha dit...

l'ha de fer molt grossa un alcalde perque no surti reelegit,no ens enganyem.Ojala m'equivoqui.

Anònim ha dit...

En Negre pactarà amb qui sigui i el que sigui per no deixar l'alcaldia.Suposo que vosaltres també la voleu,i UPM també .Així que qui pactarà?

Anònim ha dit...

UPM ja comencen a estar nerviosos!
Avui en Margall ja us critica.Demostra que segueix el vostre bloc,tot i que amb una lectura una mica superficial o segons li convé a ell,diu que critiqueu a UPM més que a CiU,(no deu haver llegit els escrits de dies enrera)ni ha entès que vosaltres parleu de fets i no de partits, com em deies un dia tu Dolors, que no criticaríeu a cap d'ells simplement parlariíeu de si es fa alguna cosa que no us agrada o que us agrada molt.
Ell aprofita per dir que no ho enten,suposo que ara vindrà la demanda del vot útil cap a les esquerres i que això ell pensa que només són ells. No us preocupeu ,contínueu i ENDAVANT. vosaltres sou ESQUERRA,REPBLICANA,DE CATALUNYA per tant ho teniu tot: esqerres, nacionalisme i republicanisme i que vagin dient el que vulguin ,els pactes es fan segons els programes.

Anònim ha dit...

Primer de tot dir que no és UPM-PSC, és UPM-PM, que és molt diferent.
Segon, pel que jo sé en Joan Margall el partit no li ha donat cap feina.
Tercer, si en Negre és un xulo i en Margall un poca-pena, en Rufí és un veterinari que l'han posat aquí i s'està cagant de por.
Pel tema dels cartells, crec que a Torroella, per exemple al passeig, hi ha prou lloc per tothom, o no us heu afanyat vosaltres a penjar-ne també? I a l'Estartit, en van posar moltes pq sabien que els demòcrates del L'EI ja farien neteja d'allò que els hi sobres.

Anònim ha dit...

Com s'anima la campanya en eleu bloc!
Tothom va fent la seva i cada partit fa el que millor li sembla.Primer UPM-PM depen del PSC i si no explica`m anònim perquèls cartell són el format del PSC i els vots d'UPM seran comptabilitzats per vots de PSC a la comarca?Però,això que importa?Vosaltres sou ERC i els altres CiU i el PP.El problema el tindran la gent independent i els d' ICV que hauran de decidir a qui votar l'altra gent ja ho tenim clar.Jo... us ho diré demà!

Anònim ha dit...

Feia temps que no contemplava una campanya electoral tan animada com aquesta, en què es confronten visions diferents - i semblants, alhora - per aconseguir objectius comuns. Els ciutadans i les ciutadanes del nostre municipi donarem la resposta el diumenge 27 de maig. Això no s'ha de convertir en un combat de boxa; només s'han d'explicar els programes i que els votants decideixin. També hi ha en joc la credibilitat dels candidats... Sincerament, crec que les combinacions, un cop s'hagin donat els resultats, poden ser diverses...

Anònim ha dit...

Ei sóc l'anònim que volia saber si tots sou coneixedors del que fa en Rufí? No vull que ens enganyi.
Tu te´n refies?