21/5/07

Campanya municipal 8:CAL RECORDAR EL PASSAT PER ENTENDRE EL PRESENT, I AIXÍ, CREAR EL NOSTRE FUTUR.Nawal al Saadawi

Interactuant ? Això, és el que des de fa molts dies porta a terme el periodista Eduard Batlle del Punt-diari amb diverses persones de la vida gironina, en el seu bloc.
El divendres passat, em va telefonar per quedar,per avui mateix,dilluns.La veritat és que em va venir de nou, i quan aquest matí ens hem trobat, el primer que li he dit és que jo no tenia gaire per explicar, i que tot i que em feia molta il·lusió trobar-me amb ell, hi havia molta gent més interessant que jo.
Ens coneixem poc, però hem coincidit en diversos actes a Girona i tenim amics comuns. La veritat és que penso que és un periodista diferent, dinàmic, creatiu i innovador, les noves tecnologies són la seva passió i el seu bloc un referent. Malgrat conec molt poques coses personals d’ell em produeix bones vibracions, i ja fa temps que vaig descobrir que està disposat a col·laborar en tot i en tot moment .(Vaig demanar-li per moderar una taula rodona un dia en que es jugava una final europea i hi havia molta expectativa, i va acceptar de bon grat, tot i que, sé que li agrada molt el fútbol- periquito- però que hi farem!).
Quan penso en la trobada d’ avui, rumio que pràcticament, no li he deixat fer base en la conversa, he explicat i xerrat pels descosits, com diem a Torroella. Dóna confiança, i això permet sentir-te al seu costat, com si fossis un amic o amiga de tota la vida.
Ha sigut puntual.Jo en tinc fama, i ell, ja hi era, a l'hora que havíem quedat.
En un racó del MOMA (voliem un lloc proper entre el seu treball i el meu) ens hem assegut un davant de l’ altre, ell la seva llibreta i l’ inici directe: Bones vibracions a Esquerra de Torroella, oi? Repàs de tot!
Gràcies Eduard, pel temps que m’has dedicat en uns dies que deus anar de bòlit, entre seguir la campanya electoral pel diari, els temes de la Universitat i les feines professionals encomanades. De ben segur que tornarem a quedar, sense presses i celebrant el resultat de la feina ben feta, aquesta vegada, en el terme de Torroella .I interactuarem amb més corresponsabilitat .
Avui, potser, aquest post és ... contra-interactuant?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Eduard Batlle està molt ben enterat i sap que a Torroella ERC té molt bones vibracions.Es nota en l'aire que hi haura un bon augment de vots,ara caldrà que es noti en les urnes i estic segur que així serà.

Anònim ha dit...

La Dolors , desprén energia, és tot ella un projecte personal i la seva suma a ERC de Torroella és una decisió valenta i ferma.Estic segur que hi aporta tot i més, la conec bé, però també que serà una bona regidora a l' Ajuntament per ERC i per a tothom.Amb en RUFÍ fan un excel.lent TANDEM, i els desitjo tota la sort que es mereixen.Són treballadors,reflexius, valents, ferms i el que és més important s'estimen molt el municipi.ENDAVANT ERC

Anònim ha dit...

Quina enveja Dolors però estic segura que mereixies que algú parlés de tu com t'has guanyat.
Rosa

Anònim ha dit...

Quina enveja Dolors però estic segura que mereixies que algú parlés de tu com t'has guanyat.
Rosa

Anònim ha dit...

És un plaer que un periodista parli així de tu.
Marta

Anònim ha dit...

Endavant Dolors amb el projecte a Torroella.

Anònim ha dit...

El vent bufa a favor teu.Aprofita-ho.Anna.

Anònim ha dit...

Tens totes les actituds i aptituds per anar endavant!
A la UGT mai havien anat tan bé fins que no vàu arribar els d'ara.
Heu aconseguit fer sindicat a dintre i a fora de les vostres parets.Ets lluitadora i això es nota

Anònim ha dit...

ARA SÍ! Us faré confiança i veient els que aneu a davant estic segur que no em decepcionareu!

Eduard Batlle ha dit...

Un detall que diu molt de tu. Sort!