4/5/07

ES EL RISC QUE COMPORTA LA VIDA.LA LLIBERTAT DE TRIAR I ERRAR..OLGA XIRINACS

Des de fa temps ha començat la cursa de les eleccions municipals. Som molts i moltes els que hi participem, però el compte enrera és ara, aquests 23 dies que falten per anar a votar.
Els programes ja són a les impremtes, les candidatures ja han estat publicades al DOCG, cada grup municipal ja sap les banderoles, els cartells, les pancartes que penjarà;ja s’han definit quins actes públics es faran i fins i tot, planificat els debats entre alcaldables a cada municipi.
Això és el que es veurà i això és, del que es parlarà.
Però darrera d’aquests fets, darrera d’aquest procés mediàtic, hi ha moltes hores de debat, hi ha moltes hores de feina escrita, moltes hores de reflexió i sovint moltes hores de no dormir per discernir i buscar el millor possible.
Puc assegurar que els que ens presentem a la candidatura d’ Esquerra de Torroella hi participem amb la consciència de fer el millor, amb el desig de construir un municipi més encisador, més progressista,educador, més emprenador i més adient per viure-hi .
El que vull reflectir en aquest post és que la campanya comença en el precís moment que dius sí a la persona que va al capdavant,a l’ alcaldable, per acompanyar-lo i treballar en equip en tot el procés i és en aquest moment en que et planteges com serà el futur, un futur que t’inclou com a veí del municipi i des de llavors no pares de fer anàlisis, de reflexionar, de debatre, de discutir i de fer clarividents les propostes de l'equip del teu grup.
Des d' Esquerra volem ser decisius. Hem treballat, treballarem aquests 23 dies, i els propers quatre anys amb la força que ens donin les votacions, sigui quin sigui el resultats electoral.
Estem preparats i aquesta és la nostra solvència.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

estic segur de la vostra solvència i del vostre paper a l' ajuntament .

Anònim ha dit...

Sé que us ho heu pres amb molta força i il.lusió.He vist que en Rufí també ha fet un bloc, espero que us vagi molt i molt bé i de veritat sigueu decisius

Anònim ha dit...

Podeu afirmar que no pactareu amb ciu???

Anònim ha dit...

Jo us votare. Pero me'n penedire si pacteu amb ciu.

Anònim ha dit...

PODEU AFIRMAR QUE NO PACTAREU AMB ELS ESPANYOLISTES DE UPM-PSC-PSOE???

Anònim ha dit...

Per ara, els únics que no han pactat amb ciu a torroella són ERC. UPM i LEI hi han pactat en diversos moments. I no només això, sinò que UPM vol fer regidor l'alcaldable de CiU el 1999!

Anònim ha dit...

Upm i Erc son la mateixa gent. molt bona. Seran uns bons gestors,servidors.Pero mai il.lustrissims.

Anònim ha dit...

UPM s'ha passat tan a la dreta i al centr que pot-ser us haureu de preguntar si la gent de ERC sereu els únics a les esquerres.A veure si encara pactaran UPM i PP, de fet l' alcaldable del PP els hi portava els comptes fisn ara no?

Anònim ha dit...

A Torroella només hi ha una candidatura que pugui fer d'alternativa d'esquerres: la d'Esquerra Republicana de Catalunya. Han sabut esperar molts anys i han aguantat a l'oposició, però ara és l'hora !

Anònim ha dit...

Teniu 23 dies per endavant però pràcticament ho teniu tot fet.Estigueu alertes i feu simplement allò que farieu si no us presentessiu,sigueu naturals com heu estat fins ara, la gent sap apreciar allò que és clar,contundent i no fa ni prepotències ni va amb el cap cot.Us endevino un bon desenllaç.

Anònim ha dit...

Es el risc que comporta la vida.La llibertat de triar i errar.Això és molt adient per avui,us votaré i espero no errar-la.Estic segur que no em fareu errar,vosaltres només podeu pactar amb UPM però tinguent vosaltres la majoria.El govern municipal ha de ser nacionalista i d'esquerres,i aquesta opció qui més bé la representen sou la gent d' ERC i sobretot TU.

Anònim ha dit...

Espero que el vot del diumenge 27 de maig serveixi per allunyar la "prepotència" d'en Carles Negre(CiU) de l'alcaldia, i que en Josep Maria Rufí, tu i la resta de la candidatura d'ERC faci "el que calgui" per poder governar amb UPM. Si no és així, frustrareu moltes de les esperances dipositades en vosaltres, ERC.