15/5/07

Campanya Municipal 5: ES EL RISC QUE COMPORTA LA VIDA.LA LLIBERTAT DE TRIAR I ERRAR..OLGA XIRINACS

Dues idees, dues sensacions , dues realitats i dues observacions personals:
La visual, és que aquest matí , mentre portava el meu fill a l' IES Montgrí , he anat observant com algunes de les banderoles i una pancarta havia estat tallada, literalment .Era una pancarta d’UPM-PM i tres banderoles, amb diversos talls que s’endevinaven com a talls de tisora. Ha sigut amb aquesta imatge a la retina de l’ull, quan he barrejat la dita que em deien els meus pares de petita : “el que no vulguis per a tu, no ho desitgis pels altres” i el post del company candidat d’ Esquerra , en Josep Mª Rufí ,referent a la manca de cultura democràtica i he pensat que no hi havia dret. Les eleccions s’han de guanyar a les urnes i amb el vot del poble.És la gent del municipi que decideix qui té la capacitat per servir-los com a regidors i regidores, durant els propers quatre anys, i una cosa és fer campanya , cadascú al seu estil, i l’ altre, és atacar amb estratègies brutes a les altres formacions, per tant, com que no m’agradaria que ho fessin a Esquerra tampoc m’ agrada que hi hagi gent que ho faci als altres.
A Esquerra fem una campanya neta, amb propostes concretes i sense àtacs esquizofrènics.Estem convençuts del que diem i proposem: 200 idees noves, 100 propostes fermes i 15 projectes claus .

L’auditiva, és que m’ha arribat a cau d’orella,com algunes persones de CiU,comenten que no és lògic que una dona sindicalista es presenti per un partit independentista com és Esquerra.Doncs afirmar que un sindicat com la UGT, és un sindicat plural, que la nostra principal tasca és la defensa dels treballadors i treballadores i les seves condicions laborals i socials, i que d’aquests n’hi haurà de totes les tendències polítiques, per tant, lliurament la gent que ocupem feines de responsabilitat en el sindicat podem decidir a quina llista anem i a quina llista volem votar,només faltaria!
Fins i tot,aclarir que personalment me n’alegro de les converses, aquesta setmana, amb dirigents d’un altre sindicat basc ELA, perquè les idees i els pensaments s’han de compartir i només així serveixen per progressar socialment i nacionalment. Per tots aquells i aquelles del municipi que critiquen la meva opció per Esquerra, sàpiguen que, ho he fet amb tot el convenciment del món, i que malgrat, no haig de donar explicacions a ningú, poden parlar amb mi i s’adonaran que quan prenc una decisió ho faig a consciència i havent-ho pensat molt bé abans.

FEU-NOS CONFIANÇA .VOTA ESQUERRA .ARA SÍ

23 comentaris:

Anònim ha dit...

el teu compromís català i d'esquerres ningú el pot posar en dubte, estar a la UGT, com a mínim a la de Girona, vol dir les dues coses, tu i en Camil i d'altra gent que conec ho demostreu cada dia. Les critiques deuen venir de progrés de cap de setmana que durant la setmana són empresaris de disseny.

Anònim ha dit...

Jo era votant d'UPM però en aquestes s´han definit massa per PSC,ja no són indenpendents.Us votaré però espero que no em falleu votant a CiU.Vull que tingueu la clau per decidir l'alcaldia,no amb qui us ajunteu.

Anna

Anònim ha dit...

Una de les millors frases (bé que m'ha agradat més) és la que has triat per a encapçalar aquest post!

Jo

Anònim ha dit...

Anna, com a votant d'UPM, com és que toleressis el pacte UPM-CiU del 1991?. Estic fart que s'exigeixi a ERC el que mai s'ha demanat a UPM. Pere.

Anònim ha dit...

Al 91 va ser ERC els que es van desmarcar d'un govern d'esquerres. No vulgueu canviar les coses del passat. Tots sabem que la sortida d'ERC d'UPM la vau provocar vosaltres, prioritzant els interessos del partit als de Torroella. Encara ara en Carod repeteix que es més important els vots per ERC que els pobles.

Anònim ha dit...

Curiosa aquesta gent d'upm... tan criticar que esquerra es pot apropar a CiU, i ells faran regidor el cap de llista convergent Joan PUig.

Anònim ha dit...

Quan en Puig era cap de llista convergent jo n'hi podia votar! Més igual que era abans! El dissabte el vaig sentir parlar al cine Petit i va raonar i molt bé la seva presència a UPM. A més va fer un anàlisi dels moviments mafiosos dels convergents a l'ajuntament per tancar-los a tots a la presó.
A veure si dissabte puc escoltar perquè la Dolors Bassa ha canviat de partit, estaria bé saber-ho

Anònim ha dit...

UPM esèu molt nerviosos,no? Parlàvem del pacte que vau fer una vegada amb CiU i sortiu amb el que ERC anessin en nom de partit quan ara vosaltres aneu en nom de PSC?
Per cert com està el judici d'en Joan Margall amb el seu ex-sogre per no pagar-li el que li deu?Això és un candidat de paraula, fa una casa a mitges,i me la quedo.Ja estarem alerta per enviar-ho als diaris.No serà que la Bassa savia aquestes coses i va canviar de partit jajajajaja

Anònim ha dit...

Sóc l' anònim anterior i perquè us pogueu continuar barallant us diré que voto LEI, encara que avui us hagi vist penjant cartellets de l' acte al meu poble.
PER DEFENSAR L'ESTARTIT VOTEU LEI, NO FEM BLOGS PERÒ SABEM ENTRAR EN ELS VOSTRES

Anònim ha dit...

Els de ERC es poden "barallar"pero espero que mai amb atacs personals.Aixo deixeu-ho per gent sensa principis,ni cap mena de valors.
Anna.

Anònim ha dit...

Quin fastic que em fa aquest penultim anonin.I pena.Sort margall.Visca ERC.

Anònim ha dit...

CIU+ERC+LEI
Perquè no?

Anònim ha dit...

La gent d'Esquerra no heu fet mai cap atac personal a ningú.
La vostra presentació de candidatura de la revista no hi havia ni un sol atac a UPM ni a CiU.Espero que l'acte del dissabte continueu amb la mateixa línea.Vosaltres sou diferents!
Estic en contra també de l'anònim d'atac personal a en J Margall.
En Margall s'ha obsessionat amb atacar CiU però no ha entrat mai en l'esfera personal, que segons tinc entès també ho podria haver fet, així que endavant Esquerra potser sou l'opció millor i sobretot la menys contaminada.

Anònim ha dit...

ERC+UPM
Per què no?
ERC + CiU
Per què no?
UPM + CIU com el 91
Per què no?
I si sou democràtics,el LEI que té la majoria de vots de L'Estartit en qualsevol de les opcions
Per què no?

Anònim ha dit...

A l'anònim que parala de la vida personal d'en Margall, si no saps de que parles ni diguis res. Ja vas infectar la campanya de fa 4 anys malparlant de la vida personal d'en joan i ara hi tornes. Això és de covards, no podeu guanyar per les idees, ataqueu les persones amb mentides que poden fer molt de mal.
I jo per ètica no parlaré d'algunes nits que l'alcalde s'ha passejat per Mariscal amb un estat gens sere

Anònim ha dit...

explica, explica

Anònim ha dit...

no explicarè pq no vull entrar en aquest joc brut!
que la gent voti per les idees exposades i no pels fets d'algunes persones

Anònim ha dit...

Doncs trobo que els fets també són importants.Explica si saps quelcom, però segur que és un buf.Quan no es vol dir res és que res se sap.

Anònim ha dit...

Us hauria de caure la cara de vergonya. En Joan no deu res ni al seu exsogre ni a la seva excompanya, ho dic BEN ALT perquè sóc de la família. Tenim i hem tingut sempre afecte i confiança amb en Joan i si us creieu les mentides demaneu que les demostrin, cosa que no podran fer mai. Si no feu en Joan alcalde sou vosaltres, els torroellencs els qui us ho perdeu. Nosaltres no el perdrem mai, l'estimem molt i esperem que li vagi tot molt bé.

Anònim ha dit...

CREC QUE LA POLITICA D, AQUEST POBLE FA UNA MICA DE FASTIC.AQUI NOMES PARLEU DE LA VIDA PRIVADA D ALCALDES I ALCALDABLES I EL QUE SHAURIA DE FER ES BUSCAR EL RESPECTE ENTRE TOTS I DE TOTS.ESTIC SEGUR DE QUE MOLTA GENT DE TOTES LES LLISTES MEREIXEN CONFIANÇA IGUAL QUE D´ALTRES NO.INDEPENDENMENT DE QUE SIGUIN D, AQUI O D, ALLA.ELS PACTES SON POSSIBLES AMB TOTS ELS PARTITS PER QUE ABANS QUE TOT SON PERSONES.

Anònim ha dit...

Es cert que en Margall estava obsesionat criticant a CIU i trobo que això no és correcte, ja que hauria de fer una politica més positiva i constructiva.Explicant que farà pel poble i no fer tant de Rajoy.A més a mi no m ha arribat cap publicació de Ciu contra Margall...I això que jo he votat esquerre i no m´afecta en absolut!!.Això si, no m´agradaria pactar amb algú que senti una obsesió tan profunda per trepitjar a gent que també es veí del poble.

Anònim ha dit...

I TANT QUE LI ANIRÀ BE A FIGUERES A PARTIR D´ARA.EL PACTE QUE FARAN ES BO I ADEQUAT.DOS PARTITS NACIONALISTES UNITS LLUITANT PER CATALUNYA.JA ERA HORA!!!!!!

Anònim ha dit...

jo, com a votant d´en Joan Margall celebraria un pacte amb upm,pero la meva dona, votant de Carles Negre s, estimaria un pacte amb CIU.i jo pregunto?
si la meva dona i jo portem 13 anys casats i feliços amb ideologia politica diferent,per què penseu tant en que pensaran els altres si pacteu amb aquets o aquells...feu el que sigui millor pel poble, que al cap i a la fi tots dos tenen 6 regidors.Penseu també en l, afinitat amb aquest a l, hora de governar i el municipi guanyarà en harmonia. BONA TARDA,srA BASSA.