17/5/07

Campanya Municipal 6: ÉS EL RISC QUE COMPORTA LA VIDA.LA LLIBERTAT DE TRIAR I ERRAR..OLGA XIRINACS

Aviat arribarem a l’equador de la campanya electoral, i com fan els estudiants en arribar a la meitat de la llicenciatura, n’hem de fer una de sonada.
Enmig de tantes idees i pensament va sorgir la il·lusió de fer l’ acte. Hem de celebrar el treball fet tants de dies abans de la campanya, i què millor, que desgranar les 200 propostes, els 100 projectes i les 15 idees claus que us proposem,i fer-ho en un acte públic per a tots vosaltres.

Vam presentar la candidatura fa molts dies en una revista que ha arribat a totes les cases del municipi, hem fet arribar, també,un fulletó amb els 100 projectes i ara volem explicar-vos les parts que ens semblen essencials i al mateix temps el que tenim pensat fer els propers quatre anys,si ens feu confiança.
Us convidem, demà divendres a L’Estartit,en el Centre de Serveis o dissabte a Torroella de Montgrí en el cine petit a les 8h del vespre i després a prendre una copa de cava amb tots els candidats i candidates per acabar de perfilar les idees que hagin sortit o bé aquelles que per qüestió de manca de temps no ha estat possible explicar. Estarem a la vostra disposició,tot el vespre .
I encara que l’eslògan de Utilitza’ns no m’agrada ,aquí sí que el puc fer servir: utilitzeu-nos per fer-vos explicar tot allò que creieu que cal saber, tot el que creieu que cal remarcar i que s’ha quedat en el tinter per la durada de l’acte.
Us hi esperem!

PD/ J.M.H., la frase inicial te la torno a dedicar,perquè sé que és la que més t'agrada!Salut.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vindré a escoltar-vos a L'Estartit.He llegit les vostres propostes i espero que els altres partits,les enviïn per contrarestar, però encara no hem rebut res més que per una banda crítiques i per altre flors i violes.
De moment ja en tinc algunes per comentar-vos .Gràcies,de veritat que us utilitzarem el divendres i segurament els propers quatre anys.

Anònim ha dit...

Val més que abans de triar us hi penseu bé i així no haureu de lamentar l'error. Ja se sap que "triar" vol dir "risc", però si prèviament s'ha pensat bé el tipus de política que es vol dur a terme, aleshores l'elecció és molt més fàcil. L'error és "triar només per aconseguir la poltrona i, per tant, el poder". Cal que us hi penseu bé abans de "fer el pas". No voleu una política d'esquerres i de progrés? És un consell ben meditat...

Anònim ha dit...

Sóc d'ERC i el que et puc dir és que tenim molt clar el que triarem i serà el nostre programa.T'has llegit les nostres propostes? Doncs triarem,si hem de triar,el que ens permeti fer més propostes del nostre programa,no del seu.Així que les cartes estàn tirades i em sembla que ningú pot donar lliçons als altres .UPM i CiU ja van pactar una vegada és que són els dos d' esquerres i de progrés?
Dedicat a l'anònim anterior

Anònim ha dit...

el passat no canvia per molt que persistim amb les mentides

Jobove - Reus ha dit...

em visitat el teu blog, molt interesant
si tens temps fes un cop d'ull al nostre
http://telamamaria.blogspot.com
irreverent, iconoclasta, ecléctic i llibertari
gràcies

Anònim ha dit...

Ahir vau fer un gran acte.Les vostres intervencions totes sense cap mena de dubte molt bé però en Jordi Martinoy és una valor segur i parla amb molta dignitat.Tenir en ell que tanqui la cnadidatura demostra que us veu com a un bon equip.
Ha valgut la pena excoltar-vos .jo ja he decidit , el dijous també vaig anar a CiU i també havia anat a UPM.
Ni punt de comparació.

Anònim ha dit...

Si ja s'han escoltat les propostes dels diferents partits i/o coalicions, arriba "l'hora de la veritat", aquella que els ciutadans faran servir per "donar les gràcies" per la "feina feta" o per "encoratjar" els nous gestors per la "feina que els espera"...