25/5/07

Campanya Municipals-11: CAL RECORDAR EL PASSAT PER ENTENDRE EL PRESENT I AIXÍ CREAR EL NOSTRE FUTUR - Nawal- al Saadawi

Aquesta és la frase que més m’agrada de totes les que he iniciat el post en el meu bloc, per posar punt i final a la campanya de les eleccions municipals.
Cada grup proposa idees, projectes i la veritat és que la gran majoria – a part d’alguna excepcionalitat - podrien ser assumides per qualsevol ciutadà o ciutadans del nostre municipi.
Però això, és el què farem, la diferència és en com ho farem i aquí està el “kit” de la qüestió.
Des d’Esquerra us proposem fer:
Un municipi equilibrat i endreçat, amb un urbanisme amb sentit comú i respectant la tipologia dels habitatges, una mobilitat fàcil i segura, un bon model de gestió del medi natural, tenint en compte el repte permanent de la sostenibilitat i el món rural.
Un municipi al servei de les persones, educador, on el capital humà sigui el primer de tot, volem ser i tornar a ser un referent cultural, amb esport per a tothom, amb igualtat d’oportunitats, amb un jovent actiu i dinàmic i una gent gran amb projectes d’envelliment actiu.
Un municipi actiu i emprenedor, amb un turisme amb visió de futur, comerç, indústria , treball i formació, segur i amb comunicació i participació de tothom i per a tothom, sense deixar de banda les noves tecnologies com a mitjà ja imprescindible.
Com ho farem?
Mantenint la identitat de municipi, les peculiaritats tan en el paisatge físic i urbà com en els valors de convivència en tots els que hi vivim.
Amb un fort compromís amb la gent, mantenint relacions amb les associacions, entitats i amb els veïns i veïnes, buscant la complicitat i el compromís per un municipi més ric tan social com culturalment.
Planificant les actuacions, i no fent-ho solament amb la idea de la inmediatesa i tenint clar una visió de globalitat de municipi i de futur.


Esteu segur que totes les formacions que es presenten a les eleccions muicipals aquest 2007 ho faran així?

DONA’NS UNA OPORTUNITAT DE GOVERNAR I DE DEMOSTRAR EL QUE SOM CAPAÇOS DE FER I DE COM HO FEM,igual com ho han fet els altres grups polítics, en anteriors legislatures.


VOLEM GOVERNAR PER A VOSALTRES I AMB VOSALTRES.

CONFIA EN NOSALTRES!

VOTA ESQUERRA! ARA SÍ!

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciu-tadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú

Anònim ha dit...

Espero que guanyeu i que tingueu una bona legislatura.

Anònim ha dit...

Sort, i vots ! Collonut!

Anònim ha dit...

Sembla, hores d'ara, que teniu la clau del govern, es hora de demostrar el que heu pregonat tota la campanya, govern de progrès, ja no d'esquerres, que ja sabem que en aquests poble no s'han pogut presentar..., no crec que en Surroca doni un vot per en Negre, ni la Dolors, d'en Rufí, no se no se...

Anònim ha dit...

Espero que el que volieu demostrar sols ho sapigueu fer junts amb les esquerres de veritat.Veient el resulta és evident que haureu de decidir.
endavant i demostreu que esquerra és esquerra.

Anònim ha dit...

Em sap greu que no tinguesiu mes vots. Endavant.

Anònim ha dit...

felicitats¡¡¡¡heu guanyat un conseller, ara cal saber-ho aprofitar pel be de les esquerres de torroella, si no decebreu els alectors,contem amb vosaltres.
maria

Anònim ha dit...

Visca l'equidistància!!!!
Si ja sabieu que per poc que sumessiu pactarieu amb els socialistes, perquè no ho deieu directament durant la campnya?¿?¿?
Felicitats.

Anònim ha dit...

Aneu al tanto amb qui us poseu a governar...algun que vé de Palamós no té les mans gaire netes

Anònim ha dit...

El poble ja ha parlat,
i m'ha ben decepcionat.
Jo el que volia,
és que CiU marxés clarament de l'alcaldia.
Ara Esquerra té la clau,
i no es pot decidir com aquell que tira un dau.
No hi ha res que vulgui més
que un pacte de progrés.
En Margall i en Rufí
junts han de fer camí.
Els seus programes comparteixen,
fer-los realitat és el que es mereixen.
Treball, entrega, honestedat i sacrifici;
els demano pel bé del municipi.
Crec que junts poden fer un bon equip,
molt millor que el tripartit.
I al Sr. Negre només li queda,
mirar els braus des de la barrera.

UPM, ERC, Joan Margall, Cati Matas, Joan Puig, Benet Amat, Maria Ferrer, Ramon Moreno; Josep Mª Rufí, Dolors Bassa i Josep Mª Surroca; recordeu sempre que LA UNIÓ FA LA FORSA (no tinc la c trencada en aquest teclat)

Anònim ha dit...

Felicitats ERC i a l'amic del rodoli.

Anònim ha dit...

Realment s'ha vist que anàveu una mica massa confiats... Ara esperem que no feu cap bestiesa i us acosteu als que ideològicament sou més propers que són els d'UPM. Molta gent que us ha votat no vol que torni un ajuntament com el que hem tingut amb Ciu i no us imaginem governant amb ells doncs teniu un tarennà molt diferent. Comfiem amb tu Dolors però ja sabem que dintre el partit d'ERC hi ha gent molt cap-quadrada i que només pensa en les sigles de partit i no en el bé del poble.

Anònim ha dit...

Que la clau no us tanqui altres portes.
Us esperen quatre anys de treball als tres representants, pel poble i no per governar de cara a la galeria (com en antigues legislatures, que ens tenien com a ninots, ara espero que fem servir lslogan "utilint-s'ens").
Sigui quin sigui el pacte que decidiu, penseu en quin es el millor per TdM, L'Es.,Sobr i L'Ov
El municipi no s'acaba al poligon i a la rotonda de la Roqueta, ni al pont ni al peu del Montgrí. Les propostes son això, ara cal realitats, hi ha hagut una feina engegada amb anterioritat que s'ha d'acabar; desitjo que la sabreu portar fins a bon fi. -no cal doblar serveis ni fer invents-.
Que no ens embriagui la victoria i la poltrona.
Sort i que la decisió sigui la mes acurada pel poble i no pels interessos particulars de cada un de vosaltres.
Salutacions d'en Josep.

Anònim ha dit...

Sóc de CiU i m'agradaria que pactessim junts, hem sigut la llista més votada per tant el poble no vol aquest Margall, sociata.
Acostarem posicions tan com vulgueu, però penseu amb el cervell!
Els d' UPM són les de sempre que miren per sobre l'ombrto com si ningú fos més bo que ells , no vau veure que malgrat va venir a abraçar al vostre cap de llista, el Sr Margall no va dir res més a ningú dels de la llista i a més es van poar a celebrar-ho sense cap mirament . Au que encara no heu guanyat.
Esquerra feu-nos cas amb nosaltres governereu, amb ells us deixaran a l' estacada. què no recordeu el que feien quan teníeu pacte amb ells? o quan ells van pactar i us van deixar de banda.
Molt de rodolí però només volen poltrona

Anònim ha dit...

DOLORS, PER PRIMERA VEGADA US VOTO, I HA SORTIT BÉ, CONFIO ESTIMARAS LA GENT DEL POBLE I ANIREM ENDAVANT...PERÒ ESTIC ACOLLONIDA PERQUÈ M'HE ASSEBENTAT Q EL JOAN PUIG TÉ UN JUDICI PENDENT PER MALVERSACIO DE FONS, HO SIGUI, QUE HA FOTUT ELS CALERS A PALAMÓS!!! OSTIA UN LLADRE A L'AJUNTAMENT NO SI US PLAU!!!!!!!!!!! CARME

xoia ha dit...

N'hi ha un que deu ser d'UPM que, escombrant capa a casa seva, diu que a Esquerra hi ha caps quadrats. Jo li diria que com a pertot arreu, però ningú no té la veritat absoluta i de vegades n'hi ha que s'ho pensen. No és pas desacreditant la gent que s'afavoreixen els pactes.Les que tenim bona memòria recordem que la prepotència va fer fallar el primer.
Aquest de CiU que diu que els d'ERC hem de pensar amb el cervell, ha de saber que tothom que pensa -si és que ho fa- ho fa amb amb el cervell, encara que pugui semblar que alguns ho fan amb el cor i d'altres amb la butxaca. Justament les persones que fem servir el lòbul frontal solem sospesar molt bé les coses abans de prendre una decisió.

Anònim ha dit...

UN LLADRE ENTRERA A L'AJUNTAMENT?? AIXÒ SEMBLA... VAJA PEL QUE M'HE POGUT INFORMAR SEMBLA SER QUE ÉS AIXÍ...ARA TOCA REFLEXIONAR BÉ...VOTO ESQUERRA I EM SENTIRÉ DECEBUDA SI PACTEU AMB UN LLADRE I SINO QUE DIMITEIXI (sempre i quan es demostri que es veritat) AQUESTES COSES MAI ACABEN BÉ!!!!
ENDEVANT QUE TENIM LA CLAU!

Anònim ha dit...

Hola. Felicidades. Estoy en Estartit desde 6 anos antes y recuerdo los dos anos primeros cuando no se hacia nada en Estartit cuando UPM en gobernacion. Estos pasados 4 anos se ha visto cosas buenas y ruego continuar con esta situacion pues bueno para Estartit es tanto bueno por Torroella. No regresar jamas a los anos pasados.

Siento por mi pobre castellano. Aprendo catalan pero no aun escribo.

Good luck

Alan

Anònim ha dit...

Felicitats pels resultats, tot i que no eren els esperats per cap dels que et vam fer confiança o almenys això suposo. He de dir però, que em decebria molt que el pacte fos de continuïtat amb unes persones que crec han decebut i sovint irritat profundament el poble durant aquests darrers quatre anys. Espero que les esquerres sapigueu gestionar els vots que heu tingut i no us deixeu entabanar per promeses d'amor etern dels de convergència. En Joan Margall, tot i que no l'he votat, ha sabut treballar aquests anys a la oposició i ha aguantat estoicament tot tipus de joc brut. Després de tot, trobo normal la seva felicitat del passat diumenge a la nit, és una qüestió de sentiments, de moltes emocions. Tingueu seny i deixeu els resentiments que s'estiguin al passat, sobretot aquells que vénen de persones lloables com l'Albert Bou però que ja són història, com el mateix Josep Ferrer.Ara el que cal és mirar endavant i endreçar el poble, pel bé de tots.
Felicitats de nou a tot i sobretot als tres futurs regidors.

Anònim ha dit...

Jo no us he votat,m'agradaria que el pacte fos honest i quan dic honest que fos el millor que considereu pel poble , per a tot el municipi i per la seva gent .Però com que no us he votat penso que sou vosaltres que heu de decidir.I a tots aquests que us donen tan de demagogia, dir-los que si a uns no els agradava UPM i als altres no els agradava CiU us haguéssin votat majoritariament i no hauríeu d'estar pensant amb qui pactat.Diu molta gent que ha fet el vot útil CiU o contra ciu, però això a vosaltres us hauria de relliscar completament, pacteu amb qui volgueu.Sou responsables, feu el que feu i mai traïreu a ningú.He llegit en el diari d' avui que ERC , pactarà a la Diputació amb PSC i a Figueres amb CiU , així que ja veieu,i sou el mateix partit , decidiu pels interessos de Torroella. A més Dolors a tu hi ha hagut un grup que t'ha crucificat per haver anat amb ERC i ara et besarien els peus , apa noia reacciona bé , ja sabem que no ets de les robaran a l' ajuntament com altres, ni et faràs plaques com vas dir tu , així que tranquil.la i decideix amb fermesa i sense por.
Un del LEI

Anònim ha dit...

hOLA A TOTHOM, SOBRETOT, PACTEU AMB QUI PACTEU, MIREU PELS INTERESSOS DEL POBLE, QUI VOL EL POBLE? A MI PERSONALMENT M'AGRADARIA POGUESSIU FER GRUP AMB EL LEI I PROU, PERÒ COM QUE NO POT SER, M'ESTIMO MES AGAFEU CIU QUE ALS MORTS QUE MAI EM VAN FER UNA PISCINA AL MEU POBLE...I NOMÉS ERA UNA PISCINA...NO M'AGRADEN ELS QUE HI HA A LA LLISTA D'UPM, TOT I Q EL JOAN MARGALL SI.

Anònim ha dit...

DOLORS, VARES SABER A QUI T'HAVIES D'APROPAR EL DIA QUE VARES APOSTAR PER EL TEU NOU GRUP, ESPEREM HO DEMOSTRIS DE NOU ARA, I SÀPIGUES MANTENIR-TE FERMA SENSE ELLS.
LLUIS

Anònim ha dit...

molta sort.pero feu el que feu us criticaran.

Anònim ha dit...

Qui s'atreveix a demanar-vos seny?
Aquells que el diumenge cridàven i celebràven amb cava L'ALCALDE JOAN, L'ALCALDE JOAN, L'ALCALDE JOAN!!!
Abans de cridar havien d'haver mirat amb ulls clars cap a vosaltres, iconvidar-vos!

Anònim ha dit...

Vaig estar a la celebració d'UPM i ningú cridava l'ALCALDE JOAN, si que aplaudiem, i em sembla lògic no?

Anònim ha dit...

DOLORS PENSA EL QUE FAS , PERQUE ELS VOTS DE CASA MEVA SI THAS ENDUT PERO NO CREC QUE SE LI PUGUI DIR DEMOCRÀTIC A UN TAL MARGALL QUE CENSURA EL SEU CORREU.TU SI QUE ETS VALENTA , ENDAVANT ESQUERRA.MARGALL NOOOOOOOOOO.AQUEST SENYOR LLEGEIX EL CORREU QUE LI ENVIEM I SI NO EL POSA DE GUAPO PER MUNT NO EL PUBLICA.AIXO ES DIU CENSURA.I DESPRES PARLA DE L´ALCALDE!!!

Anònim ha dit...

Jo escric al blog de'n Margall i no per tirar-l'hi floretes sempre.L'endema ho trovo.Visca ERC.

Anònim ha dit...

És la 1a vegada que escric al blog i voldria fer 3 petits comentaris:
* diumenge hi va haver 3 partits que van pujar en nombre de regidors. Tots 3 tenien dret a celebrar-ho
* l'únic partit que va prometre la piscina en el seu moment va ser CIU. Ho ha complert? Va pel comentari d'una mica més amunt
* al grup d'ERC, felicitar-vos pels resultats obtinguts. No sé si eren els esperats però en tot cas us han permès d'obtenir molts pretendents (fins i tot LEI!). Sapigueu-los aplicar segons els vostres criteris i els de la gent que us han votat.

Anònim ha dit...

No vaig ésser a la celebració de diumenge, però crec que no ens hem d'agafar d'aquesta manera que demostressin la seva il.lusió. Varen fer un bon treball. Us heu llegit el seu programa? Jo no crec que sigui veritat això que algú ha escrit d'en J.Puig. En tot cas, ja se sabrà.
Heu aguantat molt bé, tant UPM com ERC.
Dolors, tu vens de l'entorn d'UPM. Tan dolents eren? o millor dit, creus que són tan dolents com els pinta aquest anònim del LEI?

Anònim ha dit...

Dolors tots sabem per què vas marxar d´upm.Si en Margall no et va fer costat abans , creus que ara et farà costat per que realment li agradis? no serà més bé per que li interesses?.Ha explicat ell que ara busca pactar amb el teu grup, quan abans va passar de tu?

DOLORS ha dit...

A l' anònim que parla de lladres li agrairia, per sobre de tot, respecte a les persones, i dir-li que si-us-plau, en el meu bloc tothom pot escriure lliurement però sent responsable dels seus comentaris i de les intervencions que s´hi fan.
Per altra banda,aclarir que jo no tinc res contra en Joan Margall i que la meva opció per anar amb els companys i companyes d'Esquerra és una decisió meditada interioritzada i assumida d' ideologia personal , en cap cas en contra de ningú ni de cap partit.

Anònim ha dit...

Molt bé Dolors , el teu blocés un bloc modèlic i t'has guanyat el respecte de molts que tenim bloc.
Sempre et poso d'exemple, tu no tries els comentaris ni els bloqueges,simplement de tant en tant una petita reflexió per aproximar a la gent a la honestat, i sobretot al respecte general .Gràcies per mantenir el bloc dinàmic, i pels que no som de Torroella, et volem veure de regidora i tornant als post d'abans de les eleccions per llegirte i conscienciar-nos a fons

Anònim ha dit...

No et preocupis,noia,encara que no diguem res ara,ja sortirà al diari d'aquí un temps i per confirmar-ho qui vulgui que telefoni a l' Ajuntament de Palamós i al sindicat CCOO que perquè ja no hi és ara d'advocat ni de res.

Anònim ha dit...

NOIA FELICITATS PER LA PUJADA DE VOTS!!! US LA MEREIXEU, ESTIC CONTENT DE QUE PER FI ES RECONEIXI EL QUE FEU I PENQUEU.NO ES POT TOLERAR AQUESTA MANERA DE PARLAR QUE TENEN ALGUNS DIENT QUE PACTEU AMB AQUESTS O AQUETS , DESPRESTIGIANT ALS CONTRARIS.jo vinc d´un poble, on sha pactat de tot durant molts anys: socialistes amb ciu, esquerra amb socialistes, esquerra amb ciu...així que crec que el que millor heu de pensar es amb qui us avindreu més per tirar endavant el vostre magnific programa.Porto 3 anys al municipi i em sento bé.El que si sento es un malestar general per part de la gent d´Estartit.parlen d´haver estat deixats de la ma de Deu durant molts anys, i tot just aran començaven a veure llum...no se ,de totes maneres sort!!!!!!