30/5/07

TOTES LES COMBINACIONS SÓN POSSIBLES EN LA NEGOCIACIÓ.Marina Geli.Actual Consellera de la Generalitat

S’ha acabat la campanya,torno al meu bloc de sempre, reflectint a l’inici, la frase d’una dona, sigui de l'ofici que sigui, sigui del tarannà que sigui.
I així és com sorgeix el que la consellera Marina Geli comentava ahir en els diaris : Totes les combinacions són possibles en la negociació: la nacionalista, la d’esquerres, i la sociovergència,diu textualment.
Moltes gràcies a totes les persones que ens heu fet confiança aquest 27 de maig.
La veritat és que havíem treballat fermament i portàvem un programa fet a consciència , parlat amb moltes persones i moltes entitats (Ahir mateix en el carrer d’Ullà, la Maria Lloveras de gent del Ter, em deia, és el millor programa de tots els locals).Segurament hem tingut errades o manca de previsions o simplement l’atzar ha provocat que els resultats endevinin un municipi de persones dividits entre dues opcions. Nosaltres representem la tercera via, i això sempre és complicat : 6 regidors per una banda, 6 regidors per l’altre, nosaltres 3 i l’EI 2.
A nivell general, llegint el diari,és fàcil endevinar que aquestes eleccions són les eleccions del pactes, poques majories en els municipis i moltes converses durant aquests quinze dies .
Nosaltres treballarem en fer possible aquell pacte que sigui més a prop de les nostres fites, aquell amb el que aconseguim els màxims punts del nostre programa a desenvolupar i sobretot aquell que ens permeti desenvolupar les polítiques, els projectes i els fets que hem dissenyat a consciència.

Gràcies a totes i a tots pel suport en tot moment i ENDAVANT!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que no us he votat i per cert ara me'n arrepenteixo, perquè penso que haurieu d'haver tingut majoria, trobo que heu de negociar el pacte que vulgueu, mentrés es vegique sou vosaltres els que maneu!
Aquí sí que la sociovergència serà impossible, suposo!
així que ERC teniu les mans lliures i netes de fer el que vulgueu!

Anònim ha dit...

Tot el mmeu suport Dolors.

Anònim ha dit...

M'agrada la teva manera d'escriure, indirectament les dius molt clares.Saps que passa? com a Bcn, els del PSC es pensen que ells són els bons i ningú més fa les coses bé, i això s'ha d'acabar , ja n'hi ha prou de tenir un poble de bons i dolents!Vosaltres ho podeu fer possible.treballeu pel poble, no per les imaginacions d'alguns.

Anònim ha dit...

Dolors, felicitem-nos pel resultat, no? Hem tingut més vots que en les altres eleccions. Jo he votat ERC perquè és un força progressista i perquè el programa per Torroella era de bon tros el millor. Ara no feu la criaturada de pactar amb en Negre. Ni de demanar l'alcaldia, que només teniu 3 regidors. Humilitat!!! Penseu en els que us hem donat els vots. Són nostres!!!

Anònim ha dit...

Jo opino diferent d'aquest anònim, està vist que la gent ha votat i que molts us hauríen votat si no fos perquè han fet el vot útil contra en Negre (no s'ha votat a en Margall)Això ho diu tothom amb qui he parlat.Així que penso que hauríeu de pactar amb en Margall però vosaltres l' alcaldia. I si no són capaços de renunciar a l' alcaldia, vol dir que tot això de voler el bé del poble són punyetes,feu pacte amb en Negre,si ell us la dona.Ja comença a ser hora que ERC decideixi per ella mateixa, fa molts anys que va al darrera dels d' UPM.Ara sou gent forta i podeu decidir!Molts veiem per fi un canvi a ERC de torroella, gent nova i amb ganes de fer.

Anònim ha dit...

Crec que el resultat és molt positiu, que teniu la tan nombrada clau de govern, però crec que, en contra del què diuen els anterior, el pacte amb en Negre seria el més positiu per Torroella. ENdavant i sort!

Anònim ha dit...

Crtec que el millor es que pacteu amb ciu i així podreu deixar pas als nois de la CUP per les properes eleccions, ja els coneixeu, nou? son macos , trempats i no deixaran passar una altra oportunitat, que aquesta vegada ja us han donat peixet!!

Anònim ha dit...

Si el que voleu és l'Alcaldia, podeu pactar amb en Negre, si us la dona. Si el que voleu és treballar per Torroella, crec que no és el camí.
Si del pacte amb en Negre durant els 4 propers anys no sou capaços d'executar un programa coherent, no caldrà que us torneu a presentar, ni com a "clau" ni com a res.

Anònim ha dit...

en carles en sap molt més de politica i d educació que molts altres, crec jo.si més no, el seu grup i ell no van criticant tant desesperadament als altres.feu el que volgueu.bona sort, i si pacteu amb upm no crec que us torni a votar.

Anònim ha dit...

Si una cosa té la llista d'en Negre és que el número quatre és d'esquerres, i la número tres poc li falta. I quan dic d'esquerres vull dir en el tarannà, en l'ànima. Està clar que per pactar amb CiU, cal alguna cosa més que una regidoria de cultura o d'esports. Però aquí s'ha de veure qui vol fer coses de veritat per Torroella i qui no. En Margall crec que té massa sed de poder i això no pot ser massa positiu per vosaltres, perquè segur hi haurà moltes discussions que la marija dels vilatants no ens enterarem, però sereu al final vosaltres qui pagareu els plats trencats (com sempre!).

Preneu exemple d'en Jordi Portabella! tingue-ho en compte.

felicitats i endavant.

Anònim ha dit...

Pacteu amb qui pacteu tndreu el meu suport,per aixo us he votat.De fet potser les polítiques socials les podreu fer molt més amb CiU que no amb el PSC,aquests van de culturetes, de nois i noies macos i res més,pero es veuen amos i senyors de les esquerres i em sembla que aixo ja no és així.
suposo que convoqueu assemblea aviat així que primer escolteu-nos i després la propera setmana negocieu.Per cert en contra del que diu algú de fredor en les negociacions, a mi m'ha agradat el vostre plantejament primer esteu treballant els programes vosaltres, després ho expliqueu als de l'assemblea i finalment comenceu converses i pacteu segons conclusions.Sí senyor, Ara Sí,que sou seriosos.I els altres que diguin el que vulguin!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb això que els d'UPM van pel món com si ells fóssin els bons, i els que tenen la veritat absoluta. La resta, sóm uns pobres incults que no sabem res. Em fot molt ràbia aquesta actitud, si us hi fixeu, són una mica com l'esquerra francesa, que molta boquilla de lluita per les classes treballadores, però això sí, des de les seves càtedres, no fós cas, que s'haguéssin d'arramangar la camisa i treballar de valent!

Als d'ERC, feu el que hàgiu de fer, però el que crec que no podeu fer, és ser la marca blanca dels d'UPM, ja que perdreu vots igual que sempre que heu pactat amb UPM.

Com que els d'UPM diuen que el pacte ja està fet, no parlaré del pacte amb CIU. Penso que han fet coses bones i també crec que alguna actitud no ha estat la més adient, però també penso que amb 4 anys no es pot desenvolupar un programa de govern.

No sé, feu el que feu, feu-ho sense mala llet, amb dignitat i sense soroll.

Anònim ha dit...

ai pobre de mi , que no sóc d´upm!!!ja me comencen a mirar malament desde que saben que ja no els voto . Quina llàstima de poble, millor dit de gent, tan tencada i es fan dir progressistes? si us plau,l´unic progressista aqui es la Dolors i companyia.Jo de pactar amb ells ni en somnis.

Anònim ha dit...

Vaja Dolors, veig que estas una mica mes abandonada, ara tothom aborda en Josep m. pel tema pactes, deu ser per que va de numero 1.Jo the votat, i vull que sàpigues que es la primera vegada que voto esquerra.No sabia que fer,pero al final em varau agradar molt.Abans votava Margall, pero això és historia.No m´agrada la seva manera de fer política, tan crítica.Be,ara ho teniu dificil amb tot això.A mi no m´afecta, confio en en Josep M, i també en tu. una abraçada molt forta.

Anònim ha dit...

Veig que som uns quants que ja no votem UPM, i el culpable no és en Margall, és la gent que l´envolta que m´ha desenganyat.Quina colla.Val més no parlar per que no m´agraden els draps bruts, Sort Dolors, maca.

Anònim ha dit...

jo tampoc voto upm.mai més ho faré, i menys ara, que s´han baixat els pantalons.

Anònim ha dit...

Jo voto upm desde temps d´en ferrer però ara que ha donat 2 anys d´alcaldia no el votaré mai més tampoc.

Anònim ha dit...

a qui se li diu progressistes? democràtics etcetc?
a qui diu un NO ROTUND A PACTAR AMB LA MEITAT DEL POBLE.SARCASME LIRIC.aIXO VA PER UPM.

Anònim ha dit...

Soc un votant de ciu pero vull demostrar que entre nosaltres, al igual que entre els altres, hi ha gent de tot tipus, i que no guardo cap rencor a ningú. El pacte està fet i no us desitgem cap mala sort.això és el que pensem la majoria de votants del nostre partit. sort.