11/5/07

Campanya municipal-2-EL PENSAMENT COM EL VENT,NO ES VEU PERÒ ÉS MANIFESTA.... HANNAH ARENDT,teòrica del pensament.

Un dia especial : Minut zero i tret de sortida! FALTEN 16 DIES : ARA SÍ

El dia ha començat amb un Toni Blair sortint per la porta de darrera i acomiadant-se dels fets i de les expectatives de fa uns anys. Ens ha donat molts disgustos, però és un gran orador. El vaig escoltar en un viatge a Brussel·les, amb un grup de catalans i catalanes al Parlament europeu, i haig de dir que tots els congressistes van quedar embadalits per la seva oratòria.
En Sarkozy ha aparegut per primera vegada, avui, després d’unes vacances regalades .Quina llàstima que hi hagi un tomb cap a la dreta i que els fets es visualitzin ja en els primers dies després de la votació!.
Mentre, jo treballant com cada dia. A la tarda, formació a Barcelona. Participo en un curs que m’agrada molt , és un postgrau de gestió i direcció d’empresa i el contingut que fem ara, és la comunicació : Parlar o escriure amb ornaments i ritme sense idees és bogeria .Ciceró.

El vespre, el Barça ha perdut,i nosaltres reunits en el local d’ Esquerra de Torroella , perfilant les darreres necessitats d’inici de campanya!
A punt de començar el nou dia decidim anar a penjar unes pancartes. La sensació d’anar tot l’equip de la candidatura pel Passeig Vicenç Bou, demostra que hem començat amb força. Som nosaltres mateixos que pengem la primera pancarta, la segona, la tercera... mentre caminem pas a pas, anem comentant les darreres novetats polítiques i socials del poble. Caminem amb pas ferm i decidit, físicament, però també, mentalment.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

N'estic segur que la fermesa en el vostre fer de cada dia,en el vostre pensament es demostrarà el dia 27 a l'urna.
Jo i els de casa meva us votarem.

Anònim ha dit...

M'hauria agradat veure-us a la nit amb pancartes amunt i avall.Tinc clar que feu un bon equip i sobretot tu i en Rufí un bon duo per ser capdavanters d'aquest Barça(tot i que avui és un mal dia per parlar del Barça) .Vosaltres guanyareu tres regidors més.