9/5/07

LA CATALANITAT ÉS MOLT POC ÉTNICA I NO VE AMB LA SANG SINÓ AMB LA TERRA.Anna Cabré.Catedràtica de geografia humana de la UAB

En Quinto Tulio Ciceron, en el Breviari de Campanya Electoral per al seu germà l’any 64 abans de Crist, diu : "Hi ha tres coses que condueixen als homes a mostrar una bona disposició i a donar el seu recolzament en unes eleccions, els beneficis, les expectatives i la simpatia sincera".
Des d’Esquerra, creiem que les preparacions i la feina feta fins ara seran el recolzament per ser els escollits per moltes persones del municipi. I com que creiem en el programa que hem elaborat ,començarem la campanya amb molta empenta. Falten 18 dies!

Iniciarem la campanya electoral combinant lluita i festa, amb l’activitat, el diumenge 13 de l’arrossada. Seguirem amb dos actes de presentació del programa, un a L’Estartit, el divendres 18, i l’altre a Torroella, el dissabte 19, del següent cap de setmana.I ho rematarem amb un bon paper en el debat dels candidats, organitzat pel Punt-diari el dimecres 23.
A més, durant aquests dies, qualsevol dels membres de la llista estarem a la vostra disposició per parlar, debatre i confrontar les nostres idees.

Esperem oferir-vos: les expectatives que desitgeu, la nostra simpatia per a tothom i els beneficis envers un municipi millor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No dubto que tots sou molt simpàtics però aixo els altres també.El que desitgem és que feu fora aquesta colla de savis i malp... que hi ha ara al consistori.Teniu les de guanyar.

Anònim ha dit...

Visca ERC,pero no faltem a ningu no serveix per res.Al contrari.

Anònim ha dit...

Més enllà de partits...
Parlem de municipals...
De poble...
De gent...

Així doncs, teniu molt de guanyat!