23/5/07

Campanya municipal 9:El FUTUR PERTANY A QUI CREU EN LA BELLESA DELS SEUS SOMNIS. Eleonaor RooseveltEn Josep M ª Rufí , cap de llista d’ Esquerra, ho deia l’altra dia en l’acte que vam fer :
Ens presentem perquè tenim un projecte per Torroella i perquè creiem en la política municipal.
No som només una marca com ens acusen alguns-però això també
ho som-en el bon sentit de la paraula, i ho dic clarament per aquells comentaris que pensen que dient això ens ofendrem ,doncs NO!

És veritat que volem el millor pel nostre municipi, és veritat que volem un govern del poble al servei de les persones i que farem el que sigui per millorar la vida dels nostres conciutadans, però també és veritat que la gent que l’altre dia vam pujar a l’escenari sentim quelcom més, sentim que formem part d’un projecte nacional i fins i tot els que som independents i no militants en les llistes ens sentim capaços d’assumir la responsabilitat de ser una peça més dins una estratègia clara .

Actuem localment, pensem nacionalment per arribar a la idea de global i d’universal

DEMÀ A LES 8H DEL VESPRE DEBAT DE RÀDIO MONTGRÍ I DEL PUNT –DIARI A TORROELLA AMB ELS CINC CANDIDATS: -PP-ERC-LEI-UPM-CiU-


4 comentaris:

Anònim ha dit...

l'altre dia vau fer un gran acte.
Vau parlar molt bé i se us veia entusiasmats i decidits a governar.
Aquesta vegada sí que heu treballat bé i es nota.com dieu vosaltres ARA SÍ!

Anònim ha dit...

Aniré al debat.Ens veurem.

Anònim ha dit...

Vaig sortir decepcionat dissabte de l'acte, no crec que us voti. A veure avui en Rufi al debat

Anònim ha dit...

A mi em va agradar molt.Tu vas ser convincent i clara vas parlar de col......, i en Rufí va fer un discurs d'alcalde.No vau criticar i vau dir la vostra. Molt bé.Per cert , Jaume , podries aclarir en què et van decpcionar la gent d'esquerra?