20/5/07

Campanya Municipal 7 :LA CATALANITAT ÉS MOLT POC ÉTNICA ,NO VÉ AMB LA SANG SINÓ AMB LA TERRA.ANNA CABRÉ professora

Avui és el post número 50 i em fa il·lusió. He intentat escriure dues o tres vegades per setmana, des que vaig començar el passat gener, amb constància i visualitzant pensaments de dones en frases a l’inici.
Però aquests darrers dies m’he dedicat plenament a la campanya municipal i és per això que el meu bloc també n’és un referent.
Ahir i avui hem fet els actes centrals d’ Esquerra a L'Estartit i Torroella. Ha anat bé , jo diria que molt bé.Hem desgranat el programa i malgrat disposàvem de poc temps,ens havíem conscienciat que un acte per ser dinàmic no podia durar més d’una hora,teníem el temps molt acotat i per tant, es tractava de fer simplement pinzellades de les perspectives i les intencions de futur.
En la meva intervenció he iniciat argumentant la decisió d’anar a la candidatura d’ Esquerra.Com que la companya Àngela Batlle, que ens presentava, ha dit que era mare i treballadora amb responsabilitats dintre i fora de la llar domèstica , m’ha servit per comparar a tots els caps de família siguin pares o mares que treballem en diferents àmbits i que hem de conciliar la vida personal, familiar i laboral, per dir que és evident que hem de prendre decisions, hem de negociar, anar per feina i ser resolutius. Davant d’aquest fet, i que el temps i els esdeveniments - penseu si res més no,en els darrers: l’ Estatut, el President Maragall,- m’han fet aprendre que som els que ens sentim catalans i catalanes que hem de defensar la nostra identitat, que crec que Torroella-L’Estartit ha d’avançar i progressar socialment però amb identitat pròpia –no tots els pobles tenen mar, muntanya, illes, riu, aiguamolls, tamariuà, gent dinàmica i associativa, quantitat d’entitats, patrimoni cultural, històric ... i tot això ens diferencia dels altres pobles de l’ Empordà i de la costa Brava, i fins i tot ,dels Països catalans.tot junt, han sigut elements claus per decidir-me a anar amb la gent d’ Esquerra.
També penso que fem un bon equip,a nivell local, preparat per tirar endavant el municipi i sobretot per treballar i estar al servei de les persones que hi viuen.
Les nostres propostes són un programa extens de 200 idees i projectes
ARA SÍ. Com diu en Raimon: "D'un temps que ja és un poc nostre , d´una país que ja anem fent ..."

PD/ En tornar a casa,a la nit,he trobat alguna gent de CiU omplint tots els espais amb cartells seus, tapant els de les altres formacions sense cap mirament. Quina pena no tenir respecte per res,ni per ningú!, O estan nerviosos o necessiten quedar bé i demostrar que són els més prepotents demà que els ve a fer campanya el seu guru- amb tot el respecte del món, el molt honorable Sr Pujol- No puc estar-me d’expressar que aquest és l’ estil que particularment no m’agrada gens.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment la teva desenvoltura, els teus canvis de veus, l'emoció que hi poses en les teves paraules, fa que siguis convinent i que tothom quedés meravellat.En Rufí pot estar orgullós de portar-te de segona.Series capaç de encapçalar qualsevol projecte.Estic segur que seràs una regidora que deixaràs sempre bé al municipi.Va ser un míting perfecte

Anònim ha dit...

Es bo que hagis explicat el teu projecte per Esquerra, les intencions i la teva argumentació.Els que erem ahir a l'acte hem tingut clar que és un projecte personal pel poble,però TAMBÉ pel teu país, per la nació.
Fa temps que et conec i mai n´he dubtat.BONA FEINA.Estic orgullós de TU.
Jaume

Anònim ha dit...

Molt malament el que han fet alguna gent de CIU amb els cartells. Iles pancartes d'UPM.

Anònim ha dit...

Jo tampoc estic d'acord en no respectar un mínim els acords i sobretot tapar els cartells, però els d' UPM no podrien enlloc d'afegir cada dia més cartells, canviar els que tenen pintats o la pancarta trencada,o és que faran com sempre, fer-ho servir d'excusa per fer-se els màrtirs durant la campanya i dir: Mireu-vos la pancarta trencada,nosaltres som els bons i ells els dolents.Au que això només va passar un dia i encara que ho recrimino tampoc és necessari allargar el fet.
Dolors ,diga-li a en Margall,que ell no és com tu i en els seu blog no es veuen els comentaris fins que a ell li vé de gust publicar-los o no.

Anònim ha dit...

Ahir vau explicar molt bé les vostres propostes, em va agradar perque pocs atacs als altres o cap.
Em va agradar molt com ho explicaves tu, i la presentació d'en Jordi Martinoy, per mi els millors,per molt.

Anònim ha dit...

Quan els de ciu van trencar cartells estaven farts de veure com els hi trencaven els seus els d´UPM.Jo tinc un gos, i cada nit passejo el meu gos per Torroella, i he pogut comprovar com UPM posava tots els seus cartells a sobre dels de ciu.Explico això per que tot i que he votat en blanc , les veritats han de surtir a la llum.Deixaré devotar en blanc quan algun politicd´aquest poble em dongui plena confiança.